-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar . 24.00 ı geçtiği için olay dün oldu diyorum . Sabah 5 gibi evimize hırsız girdi ama bir şey çalamadan kaçtılar . Dairemizin kapısı yağlanmadığı için gıcırtı yapıyordu ve daha önce hiç başımıza gelmediği için kapıyı kilitlemiyorduk üst tarafından . Sabah kapı gıcırtsına uyanan ablam ben sanmış girenleri . Odasının kapısından çıkarken , Mustafa diye seslenmiş . Tabi, bunu duyan hırsızlar hemen kaçmış . Karşı dairenin gözetleme yerine de kağıt yapıştırmışlar . Ben tabi hemen sabah aşağıdaki müteahhite ve yöneticiye söyledim . Apartmana girerken iki kere şifre girme yeri var . Biri dış kapıda, diğeri iç kapıda . Dış kapıdakinde şifreyi girerken herkes görebilir rahatlıkla ve işin saçma yanı iç kapının da şifresi aynı . Bunları ilettim onlara ve yarın da kamera kayıtlara bakacağız . Ama tabi polise söylemeyeceğiz çünkü bir anlamı yok bence . Tutklanmayacaklar aksine daha da sıkıntı olabilir . Amacımız en azından yüzünü görüp ona göre tedbir almak . Artık kapıyı iki üç kere kilitliyoruz ve iç ve dış kapının şifreleri farklı olacak . Sizce başka yapmamız gereken şey var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kilitlemeden öte bu çubuklar var yukardan takıyorsun en azından bir nebze sizi rahatlatır.Bir de bir hırsızın söylediği bir söz vardı.Hiç unutmam Hiç bir alarm hırsızı yıldırmaz ama tedirgin eder diye sizde ufak fıy fıy öten alarmlar var en azından taktırın tedirgin olsunlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
''Tutklanmayacaklar aksine daha da sıkıntı olabilir''
Maalesef bu düşünce tarzı yüzünden bu şerefsizler daha rahat hareket ediyorlar.
Tutuklanmadıklarını varsayalım, neden daha da sıkıntı olsun ki?
Her zaman emniyete bildirin çekinmeden. Savcılığa müracaat ettiğinizde ise kayıtsız kalınacağını da düşünmeyin derim.
Geçmiş olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İnşaat
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kamera takılabilir. En azından caydırıcı sahte kameralar takılabilir her yere.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Evet ayrı satılıyor diye biliyorum ama.Bilmiyorum ki yani biliyorum dersen yalan söylemiş olurum.Ama ayrı takılıyor.Yukardan demiri salıyorsun zaten kilitlemiş oluyor
Bu da olabilir. mesela
Bende alttakinden var
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ayrıca hırsızlar o gün tam çaprazımızdaki kırmızı bir evden 15 bin lira değerinde altın çalmışlar . Aynı hırsızlar olduğunu düşünüyoruz