Merhabalar . 24.00 ı geçtiği için olay dün oldu diyorum . Sabah 5 gibi evimize hırsız girdi ama bir şey çalamadan kaçtılar . Dairemizin kapısı yağlanmadığı için gıcırtı yapıyordu ve daha önce hiç başımıza gelmediği için kapıyı kilitlemiyorduk üst tarafından . Sabah kapı gıcırtsına uyanan ablam ben sanmış girenleri . Odasının kapısından çıkarken , Mustafa diye seslenmiş . Tabi, bunu duyan hırsızlar hemen kaçmış . Karşı dairenin gözetleme yerine de kağıt yapıştırmışlar . Ben tabi hemen sabah aşağıdaki müteahhite ve yöneticiye söyledim . Apartmana girerken iki kere şifre girme yeri var . Biri dış kapıda, diğeri iç kapıda . Dış kapıdakinde şifreyi girerken herkes görebilir rahatlıkla ve işin saçma yanı iç kapının da şifresi aynı . Bunları ilettim onlara ve yarın da kamera kayıtlara bakacağız . Ama tabi polise söylemeyeceğiz çünkü bir anlamı yok bence . Tutklanmayacaklar aksine daha da sıkıntı olabilir . Amacımız en azından yüzünü görüp ona göre tedbir almak . Artık kapıyı iki üç kere kilitliyoruz ve iç ve dış kapının şifreleri farklı olacak . Sizce başka yapmamız gereken şey var mı ?