-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İyi akşamlar herkese . Tanıdığım bir arkadaşım instagramda bir reklam görüp mesaj atmış onlar da iletişime geçmiş. Greedcard başvuru süreci için ve ingilizce eğitim paketi adına para almış . Danışmanlık hizmeti olarak 195 lira ,ingilizce paketin ilk taksiti olarak 295 lira ( 1100 lira ) toplamda 490 lira çekmişler . ( arkadaşımdan ayrıca kredi kartı bilgileri istenip para çekilmiş, ben tabi hemen internet ticaretine kapatmasını istedim ) Pazartesi kargoyla birkaç kitap ve fatura gönderilecekmiş
85 bin başvurudan 55 bin başvuruyu kabul edecekmiş Amerika . Sitelerinin ismi greencardfirsati .web .tr . Zamanında greencardfirsati.com sitesi için bayağı bir şikayet olmuş dolandırıclık yüzünden . Ben kendilerini arayıp sordum . Dedim o da aynı logoyu siz de aynı kullanıyormuşsunuz . O da dedi onlar bizim adımıza **************lık yapıyor biz ihbar ettik , yasal süreç devam ediyor . Ama .com lu site 2015’de , bunların sitesi 2016 da kurulmuş . Sizce önceden açılmış bir site neden kendinden sonra açılan site için dolandırıclık yapsın ve neden bunlar başka bir uzantı varken .web.tr uzantılı site açıyorlar . Sonuçta resmi bir marka için .com .net .org varken neden .web.tr
Sizce dolandırıldı mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gecmis olsun, dolandırildiniz.
ekşide bir numara vardı. Bugun herkese ayni konuyla dolandirmaya çalışmış.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Net **************lık ancak yasal **************lık maalesef. Bu kişiler tamamen ücretsiz olan başvuruyu kabul ettirecekleri yönünde kesin beyanat verip ancak bunu yazılı olarak taahhüt etmedikleri için haklı konuma geliyorlar. Oysa biraz araştıran bir insan zaten başvuruyu kendisinin yapabileceğini ve nelere dikkat etmesi gerektiğini iyi bilir. Hemde başvuru yapılan USA sitesi türkçe dil seçeneğini barındırıyor. Yani bu insanların size kattığı hiçbir şey yokken eğitim vb. ıvır zıvırlarla paranızı alıp sonuçsuz bırakıyorlar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Geçmiş olsun, başvuruyu tamamen şahsınız adına yapabileceğiniz gibi, her hangi bir dil bilme zorunluluğu da bulunmamaktadır. Keşke arkadaşınız biraz araştırsaydı.
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Bir bardak soğuk su ikram ediniz. Yudum yudum içsin ama.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Greencard Hüseyin'e gitseydi böyle olmazdı.