İyi akşamlar herkese . Tanıdığım bir arkadaşım instagramda bir reklam görüp mesaj atmış onlar da iletişime geçmiş. Greedcard başvuru süreci için ve ingilizce eğitim paketi adına para almış . Danışmanlık hizmeti olarak 195 lira ,ingilizce paketin ilk taksiti olarak 295 lira ( 1100 lira ) toplamda 490 lira çekmişler . ( arkadaşımdan ayrıca kredi kartı bilgileri istenip para çekilmiş, ben tabi hemen internet ticaretine kapatmasını istedim ) Pazartesi kargoyla birkaç kitap ve fatura gönderilecekmiş
85 bin başvurudan 55 bin başvuruyu kabul edecekmiş Amerika . Sitelerinin ismi greencardfirsati .web .tr . Zamanında greencardfirsati.com sitesi için bayağı bir şikayet olmuş dolandırıclık yüzünden . Ben kendilerini arayıp sordum . Dedim o da aynı logoyu siz de aynı kullanıyormuşsunuz . O da dedi onlar bizim adımıza **************lık yapıyor biz ihbar ettik , yasal süreç devam ediyor . Ama .com lu site 2015’de , bunların sitesi 2016 da kurulmuş . Sizce önceden açılmış bir site neden kendinden sonra açılan site için dolandırıclık yapsın ve neden bunlar başka bir uzantı varken .web.tr uzantılı site açıyorlar . Sonuçta resmi bir marka için .com .net .org varken neden .web.tr
Sizce dolandırıldı mı ?