3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle hepinize iyi günler dilerim.
Retro Oyun adlı tasarıda destek olmamak için elinden geleni yapıyorsunuz, hatta daha ileri gideyim kapattırmaya çalışıyorsunuz. Arkadaşlar, lütfen böyle davranışlar sergileyerek ülkemizde eski oyunları sadece öldürmekle kalmazsınız aynı zamanda yeni kişilerin görmesinede engel oluyorsunuz. Yazı dilim kötü olabilir, sizlere düşen tek nen bana yardımcı olmaya çalışmalısınız ama o bile yoktur.
Yeter artık, bu iş kabak tadı vermeye başladı. Aklınızı başınıza alın ve güzel ve sevdiğiniz ya da sevmediğiniz tasarılara destek olun, bir yerinize batmaz merak etmeyin. Size son kez uyarıyorum, aksi halde Retro Oyunu kapatırım ve Rijitsu yerliğini sadece İngilizce ve Japonca yapmak zorunda kalırım, lütfen arkadaşlar ülkemizin gelişmesini ve gençlerin önünü açın ve gerçekten yardımcı olmaya çalışınız.
Alıntıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Dostum bi soluklan hele. :)
Yakında
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Var.
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İlk defa duydum bu oyun olayını. Yalnız kimse destek çıkmak v.s. zorunda değil ki. Celallenmenin anlamı yok. O zaman herkes bloguma girip konulara yorum atsın, bana destek verin demem bile yanlış. Sitenin ve ya oyununun gelişmesini istiyorsan reklam ver. Millete laf söylemeye hakkın yok. Saygılı olalım rica ederim. Daha olgun cümleler kurunuz lütfen. "Sizler destekçi değil, Köstekçisiniz!" konu başlığın ise, desteğe değmeyen bir tip olmadığını açıklıyor. Çok ayıp. Kimseyi tanımadan böyle konuşamazsın. Yaşın 21'miş. Cahilliğine mi koyum, tecrübesizliğine mi bilemedim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Var.
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yaw neden olum. Bana ne senin tasarımından, projenden.
1 kişi bu mesajı beğendi.
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@arslanturk0687 seni geçer ve çok para kazanma korkun var bu tümcenden çok belli oluyor.