-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cep Telefon Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
smm panel ınstagram üzerinden sanırım büyük bir darbe yedi kimisi güncelleme'den etkilenmedik desede aradan bir kaç gün geçmeden 2.80 gibi rakamlara güncelleme özel servisleri çıkartıyor.
Maddi açıdan zararımız gün geçtikçe büyümeye devam ediyor anlaşma yaptığımız müşterilerimize kendi cebimizden bakiye yükleyerek işlemleri gerçekleştiriyoruz 300 beğeni için 80 krs ödeniyor saka gibi şahsım an itibari ile bu beğeni takipçi işlemlerinden elimi ayağımı çekiyorum cünkü sağlıyıcıların bizlere vermediği garantiyi biz müşterilerimize mecburen veriyoruz kimsenin mağdur olmasına gerek yok.
Tosa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Kurumsal Yönetim Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu Konuda Çok Haklısınız Hocam Benimde Müşterilerim Genelde Sanatçı veya Büyük Holding Firmaları O Yüzden İnanılmaz Zorda Kaldım. Şuan Sipariş Almıyorum Eskileride Bitirip En Kısa Sürede Elimi Ayağımı Çekeceğim. B Planı Olarak Çığır Açıcak Bir Organik Trafik Yazılımı Yaptık Onun Satışları Zaten Türkiyede Olay Olacak Muhtemelen :) Kendime Satış Partnerlerde Bulurum Smm Panelleri Bırakanlara Ek İş Olur Bu Sayede.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
makina müh.
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
smm cilerin yuzde 80i vurkac ci hicbirine guvenemiyorum gecen gun takipci alacaktim adam referans dagitiyor 3 kisiye tum servisler sorunsuz vs diyor
yukledigi 50kurus bakiyeyle 500 kusur takipci siparisi verdim 2 gun oldu 1 tane takipci gelmezmi ? sonra yaziyorum 2 gunde 1 tane takipci gelmedi diye hem referans bakiye yukluyorum hem karalayici yorum yaziyorsun diyor gercekleri yaziyorum apileri degistir birsey yap ama servisin calismiyor diyorum karalayici yorum yapiyormusum servislerinin calismadiginida kabul etmiyor napayim millet dolandirilsin mi ya bakiye yuklemis olsaydim
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaş Smm bilmem Mmm kullanacağınıza gidin addmefasta canavar gibi daş gibi servis. Hem garanti hemde türk kullanıcı'da var. 3-5 kuruşa adamlar bilmem ne kadar takipci bilmem neci gönderiyomuş, bu nasıl iş yav robot saçmalık başa ke olcak. İşin garibi birde wmaracı *** gibi sitelerde satıyolar hani bu işin üstatlarının olduğu forumlarda.
www.izmirdetabelareklam.com