lostyazilim
tr.link

Sonunda instagrama da el attım.

67 Mesajlar 8.905 Okunma
lstbozum
tr.link

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
100k izlenir zamanla hocam su an 2.gün hesapta maks 200 izlenme gördüm.

wmaraci
reklam

Shydox Shydox www.majerweb.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 903
  • Beğeniler 89 / 267
  • Ticaret 7, (%100)
2. Gün 200 izlenme gayet iyi bence hocam. Bizede destek olunda bizde gelişelim. Taktikler verin :D Hayırlı akşamlar.
Backlinkcigeldi

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
Tecrübe diyelim hocam. 8 senedir bu sosyal medyayı kullanıyorum. Sağlam içerik vs.. bir kaçta ufak püf noktam var o da bana kalsin :) ama ekip falan yok tek başima hallediyorum her şeyi baya yoruyor tabi. 1k görsem sonrası guzel olacak. Takipci kitlemin yarisi yabanci bu arada. Ek olarak alişilagelmis sayfalardan acarsaniz tutmaz hocam. Tutsa bile ömrunuzu yer tutana kadar. Rekabetin az oldugu daha yaratici ortamlara kayin derim. Bu da size verdigim ufak bir puf nokta olsun :)
Shydox

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
Ek olarak takipci sayım 257den su an da 329 oldu. Burayi surekli guncelleyecegim sayfa acmak isteyen arkadaşlara bir örnek ve cesaret olmak istiyorum. Tek elcilikten ve tek tip sayfalardan kurtulalim artik

wmaraci
wmaraci

radikal09 radikal09 WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 12.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 208
  • Beğeniler 118 / 56
  • Ticaret 1, (%100)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Hocam taktiklerim 8 senelik tecrübeden ibaret yani ek olarak ingilizcem var göz zevkim var yani dünya çapında bir göz zevkim var o yüzden her kesim akin akın geliyor. Haftada 4 5 saat kaynak topluyorum. Bu bana 2 3 hafta gidiyor. Ek olarak diger sosyal medya hesapları ile insta hesabini destekliyorum. Yabancılar benim hesaplarimi çok seviyor zaten yoğun istekten dolayı açtim gunde 3 4 kez neden instagram kullanmiyorsun sorusu geliyordu. Ayni şekilde Türk takipcilerim de var kafa kafaya diyebiliriz. Hesap konsepti ingilizce ama ingilizce kelimeler kullaniyorum hesabi ingilizce yönetiyorum. Benim de gönderilerimi paylas diyen grafik tasarimcilar falan oluyor o sekilde buyüyorum. Cünku cidden güzel bir kitle yarattim tumblr da bu kitle instagrama da gidiyor haliyle. Açıkcası Türklerin genel olarak kafasi sadece afedersiniz sacma sapan mizah ve söz sayfalarina çalıstıgi için bir nevi bir yenilik oldu. Bir halka düsünun o halka da diger sosyal medya hesapları var. Halkanın ortasina yani merkezine de instagrami koydum bu şekilde aktarim yapıyorum. Kitle analizini de yaptim bir içerik kaç begeni yapar begenirler mi diye içerige bakmam bu sorulara cevap bulmam icin yeterli oluyor.

Ek olarak girisimci bir insanım eksiklik gördügüm yeri tamamlamak icin yaratici konsept yaratirim bu da öyle bir şey diyeyim. Kolayca insanlar istediklerine ulaşabilsin diye yabancilar da olan fakat Türkiye de olmayan bir konsept kurdum. Bakalim. Azim sabir ve yaraticilik sosyal medya hesaplarini ucuran 3 etmen.

"Türklerin genel olarak kafasi sadece afedersiniz sacma sapan mizah ve söz sayfalarina çalıstıgi için bir nevi bir yenilik oldu"
Öncelikle şu yazdığın yazı çok yanlış 'türklerin' diye tabir ettiğin olay nedir yani ?
yarın bir gün büyüdüğün biricik mükemmel yabancılara hitap eden hesabına saçma sapan türklerin senin deyişinle reklam teklifi gelse sanki almicaksın ? .

saygılarımla...

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
Demek istediğim gayet açık ve net olayı başka yerlere çekmenin lüzumu yok. Milliyetçiliğinizi başka yerde yapın hocam.

ByPowerfuL ByPowerfuL E-Commerce Manager Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1575
  • Beğeniler 533 / 460
  • Ticaret 18, (%100)
Merhaba,
Instagram fenomen hesaplarından aylık ve haftalık reklam çalışması yapan biri olarak söylemek gerekirse,
Biz boşuna ticaretle uğraşıyoruz :D,
alacaksın sırt çantanı, fotoğraf makineni, gezeceksin bir kaç da absürt olaya karışacaksın viral hale getireceksin yaşadıklarını bir kaç bin takipçsi sonrası fenomenlik aşamasına geçiş yapacaksın.
Sonrası firmalar seni bulur.
Backlinkcigeldi

kişi bu mesajı beğendi.

N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
Hocam ben de bu tür bir şey yapıyorum tamam içeriği ben üretmiyorum sonuçta ama içerik birleştirip kolaj yapıyorum ya da insanlarin sevecegi seyleri koyuyorum. İçerik üretenlerden çok az insan yüksek kitlelere ulaşabiliyor. O anlamda benim konsept çok çok şanslı ve daha avantajlı

3.gündeki hesabimim verileri su sekilde.
Son 3 gundeki gösterim: 5678
Son 3 günde: 1950
Son 3 günde: 2178 profil görüntülenmesi
16 internet sitesi tıklanması
5 e posta tıklanması
Ortalama hikaye gösterim oranı: 170
Takipci sayısı: 397

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

ByPowerfuL adlı üyeden alıntı

Merhaba,
Instagram fenomen hesaplarından aylık ve haftalık reklam çalışması yapan biri olarak söylemek gerekirse,
Biz boşuna ticaretle uğraşıyoruz :D,
alacaksın sırt çantanı, fotoğraf makineni, gezeceksin bir kaç da absürt olaya karışacaksın viral hale getireceksin yaşadıklarını bir kaç bin takipçsi sonrası fenomenlik aşamasına geçiş yapacaksın.
Sonrası firmalar seni bulur.

Hocam bir üste mesaja 3 günlük hesap verilerink yazdim sizce nasil 20 30k hikaye göruntulenmesi ortalama gönderi başina 5k begeniye ulassam ufaktan reklam alimjna baslar miyim?

ByPowerfuL ByPowerfuL E-Commerce Manager Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1575
  • Beğeniler 533 / 460
  • Ticaret 18, (%100)
Backlinkcigeldi , başlarsınız hocam güzel veri dedikleriniz

N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al