-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Twitter, tumblr, pinterest fenomen hesaplarının ardından bir süredir düsündügüm fakat yoğunluk giremedigim instagramda da etkin olarak bir hesap açtim.
Su an 2.gün hikayeleri 100 150 kişi tarafindan görülüyor ortalama 100 begeni alıyor. Takipci sayım 257 herhangi bir bot kullanmiyorum veya takipci satın almıyorum. Tamamen kendi tecrübelerimle hesabı kasıyorum. İnstagram belki de fenomen olunmasi en kolay yer bana göre kitle analizi cok önemli.
5.gün güncellemesi: sayfa 3 te
9.gün guncellemesi: sayfa 4 te
16.gün guncellemesi sayfa 4te
2.ay güncellemesi sayfa 4
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İlk günden hatta 2.günden bu kadar takipçi bence çok iyi. Taktikleriniz neler :)
Bende 3 gün önce açtım 50 civarında takipçim var şuan.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
Y** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ortalama 100k kişi görse de alabilirsiniz 50k da görse alabilirsiniz reklam veren bulunduktan sonra doğrusu tecrübelerinizi merak ettim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Senarist/yazar/icerik editoru
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
helal olsun. Taktik önemli şey demekki. Sizin Diğer hesaplardan mi takipciler geldi bilmiyorum ama sıfırdan başlamış ve halen yerinde sayan biri olarak taktiklerinizi çok merak ettim.
umayya40@gmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Hocam taktiklerim 8 senelik tecrübeden ibaret yani ek olarak ingilizcem var göz zevkim var yani dünya çapında bir göz zevkim var o yüzden her kesim akin akın geliyor. Haftada 4 5 saat kaynak topluyorum. Bu bana 2 3 hafta gidiyor. Ek olarak diger sosyal medya hesapları ile insta hesabini destekliyorum. Yabancılar benim hesaplarimi çok seviyor zaten yoğun istekten dolayı açtim gunde 3 4 kez neden instagram kullanmiyorsun sorusu geliyordu. Ayni şekilde Türk takipcilerim de var kafa kafaya diyebiliriz. Hesap konsepti ingilizce ama ingilizce kelimeler kullaniyorum hesabi ingilizce yönetiyorum. Benim de gönderilerimi paylas diyen grafik tasarimcilar falan oluyor o sekilde buyüyorum. Cünku cidden güzel bir kitle yarattim tumblr da bu kitle instagrama da gidiyor haliyle. Açıkcası Türklerin genel olarak kafasi sadece afedersiniz sacma sapan mizah ve söz sayfalarina çalıstıgi için bir nevi bir yenilik oldu. Bir halka düsünun o halka da diger sosyal medya hesapları var. Halkanın ortasina yani merkezine de instagrami koydum bu şekilde aktarim yapıyorum. Kitle analizini de yaptim bir içerik kaç begeni yapar begenirler mi diye içerige bakmam bu sorulara cevap bulmam icin yeterli oluyor.
Ek olarak girisimci bir insanım eksiklik gördügüm yeri tamamlamak icin yaratici konsept yaratirim bu da öyle bir şey diyeyim. Kolayca insanlar istediklerine ulaşabilsin diye yabancilar da olan fakat Türkiye de olmayan bir konsept kurdum. Bakalim. Azim sabir ve yaraticilik sosyal medya hesaplarini ucuran 3 etmen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Yok hocam adult madult değil benim ki 13 yasindan 50 yaşna kadar her kesimden insanın girdigi bir yer.
Shydox
www.majerweb.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam. 100k takipçi olan adamlar reklam alıyorlar. 1.000 - 2.000 TL den. Senin hikayen 100k izlese garanti alırsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.