VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Şuan wmaracinda
Programlama kategorisinde yok artık dedirten ilgi. Bunun sebebi sizce bu scriptlerin gercekten para kazandırması mı? Yoksa google'dan gelen aramaların benzeri konular açtırmaya teşvik etmesi mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kazananlar var elbette ama pastadan alınacak dilimleri çoktan birileri aldığı için ancak parmak bandırıp çıkartılabilir seviyede şuan
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Ben artik sürü psikolojisine benzetiyorum. 3-5 Kisi zamaninda baslayip para kazaniyor diye herkes bu piyasaya giriyor. Ben yillardir bu isi yapiyorum yazilimindan tutun google üzerinden satis, sosyal medya üzerinden satis her turlu konuda bilgiliyim ama suan bu sektor kazanc/emek oraninda sinifta kalir.
3 yil once herkes burada 2-3TLye takipci satmaya calisirdi bizde burayla ograsmayip farkli mecrelarda 20-25TLden satis yapardik. Zamanla herkes smm panellere yoneldigi icin o zamanlarda panel acanlar parayi kazaniyor yeni cikanlarda 1-2 aya kapatiyor zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Elektronik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Aklıma instagram havuz scriptleri geldi.
Bi ara bende ilk böyle merkla reklamlardan etkilendim girdim. Millete bi ton para kapatırdım script için daha sonra ugrasa uğraşa aylik 500 kazandım en az en son baktim işte bu smm paneller cıktı yayginlasmadan saatim 1500 tl ye.
Yani hocam merak sadece.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ultibil
Gelişmiş Web Yazılımları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bugün Scripti alıp yarın satıyorlar giriliecek piyasa değil artık ekmeğini yiyen çoktan yedi diğerleri hevesle girip çıkıyorlar ************** olayında oldukça yüksek
1 kişi bu mesajı beğendi.