-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar,
Arkadaşlar yakın zamanda fark ettiğim bir durum oluştu, ben sosyal medyada yediğimi içtiğini paylaşmayı sevmeyen, gittiği geldiği yeri rapor edercesine paylaşmayan biriyim. Çevremdeki insanlar ise en basitinden kahve içer "Kahve keyfi" yazar paylaşır, sahilden geçiyor olur "Sahil gezintisi" yazar paylaşır, ve hemen hemen hepsi sosyal medyada kendilerine bir sahte hayat yaratıp içinde yaşıyorlar. Benim ise ne sahte bir hayata ihtiyacım var ne de gün içerisinde herkes gibi yaptığım şeyleri marifet gibi paylaşmaya ihtiyacım var. Bende kahve içebiliyor, arabayla bir yerlere gidebiliyor ve herkes gibi yemek yiyebiliyorum. Ancak gittiğim eğlence mekanlarını, gezdiğim tatil beldelerini ya da yanımdaki insanları ifşa etmediğim için çevremdekiler bunları görmüyor ve ot gibi bir hayat yaşadığımı düşünüyor, bu benim toplum içerisindeki konumumu etkiliyor. Çok saçma bir konu ama bu durum beni artık içten içe rahatsız etmeye başladı. Marka imajı yaratmak gibi bir durum haline geldi bu olay ve ben imajdan daha değerli konularda çalışma yapmayı yeğliyorum. Sosyal medyada paylaşmak için harcayacağım vakte acıyorum. Konu ile ilgili bakış açınızı benimle paylaşırsanız sevinirim.
6 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Millet çok boş, herkesi kendi gibi görmek istiyor bu boşlar takılma fazla
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
iyi yapıyorsunuz, başkalarını umursamamanızı tavsiye ederim. Çoğunluk yapıyor diye aptal durumlara düşmeye gerek yok.
MultiAnaliz.com
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
bende etmiyor ve kullanmıyorum yalnız değilsin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Yanlış olduğunuzu düşünmeyin ve genelin rağbet ettiğinin normal olduğunu da.. ulusal seçimlerde farklı düşünceleri küfürlerle aktaran ayrı görüşlerdeki çevremi ve adeta lavaboya bile giderken bunu paylaşanları gördükçe ben de soğumuştum. Şimdi hem Facebook, hem de Twitter yok.. sadece gözüme hoş görünen şeyleri paylaştığım Instagram duruyor, ki onda da son paylaşımımı Nisan sonu yapmıştım..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bende sizinle aynı durumdayım hocam, başkalarının yaptığı şeyleri bizde yaşıyoruz, yapıyoruz zaten ama paylaşmıyoruz diye gerçekten ot gibi yaşıyor sanıyorlar. Ya millet çok garip bakıyor yada biz garip yaşıyoruz anlamadım gitti..
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Çok haklısın bende aynı durumdayım
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
3 sene önce sosyal medyayı bıraktım, sadece sitelerimin sayfaları var ilgilendiğim... Kimsenin yediği içtiği gezdiği ilgilendirmiyor beni, kimsenin de hayatımı detaylı bir şekilde bilmesini istemiyorum... Gayet rahatım... Sosyal medya insanları (hepsi olmasa da bir çoğu için geçerli) gerçek sosyallikten uzaklaştıran, yaşadıkları değilde yaşamak istedikleri hayatı sanki gerçekmiş gibi gösteren bir mecra oldu artık...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam böyle konulara takmamanı öneriyorum. Senin için öyle düşünen insanlar zaten sana yakın insanlar değildir. Ki yakınların zaten nerede ne yaptığını çok iyi bilir. :)