Merhabalar,
Arkadaşlar yakın zamanda fark ettiğim bir durum oluştu, ben sosyal medyada yediğimi içtiğini paylaşmayı sevmeyen, gittiği geldiği yeri rapor edercesine paylaşmayan biriyim. Çevremdeki insanlar ise en basitinden kahve içer "Kahve keyfi" yazar paylaşır, sahilden geçiyor olur "Sahil gezintisi" yazar paylaşır, ve hemen hemen hepsi sosyal medyada kendilerine bir sahte hayat yaratıp içinde yaşıyorlar. Benim ise ne sahte bir hayata ihtiyacım var ne de gün içerisinde herkes gibi yaptığım şeyleri marifet gibi paylaşmaya ihtiyacım var. Bende kahve içebiliyor, arabayla bir yerlere gidebiliyor ve herkes gibi yemek yiyebiliyorum. Ancak gittiğim eğlence mekanlarını, gezdiğim tatil beldelerini ya da yanımdaki insanları ifşa etmediğim için çevremdekiler bunları görmüyor ve ot gibi bir hayat yaşadığımı düşünüyor, bu benim toplum içerisindeki konumumu etkiliyor. Çok saçma bir konu ama bu durum beni artık içten içe rahatsız etmeye başladı. Marka imajı yaratmak gibi bir durum haline geldi bu olay ve ben imajdan daha değerli konularda çalışma yapmayı yeğliyorum. Sosyal medyada paylaşmak için harcayacağım vakte acıyorum. Konu ile ilgili bakış açınızı benimle paylaşırsanız sevinirim.