-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Merhaba arkadaşlar c# öğrenmeye başladım fakat 1 dersi izledim bir gün sonra o izlediğim dersteki kodların %50 si aklımda kalıyor yazılıma çok hevesliyim bu sorunu dert ettiğim için içimden izlemek gelmiyor dersleri
tek bunda da değil televizyonu kapatıp bilgisayara gelince televizyonu kapattımmı kapatmadımmı diye ikileme düşüyorum önerileriniz tavsiyeleriniz var mı
ve çok düşünüyorum şu böyle şu şöyle olsaydı vs vs o yüzden haberlerden uzak duruyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam onum C# ile ilgisi yok ki 
1) Derslerin hepsinin aklınızda kalması zaten imkansız. Hele 1 kere izledikten sonra o kadar hatırlıyorsanız iyi bence.
2) 2. meseleye gelince. İnançlı biri misiniz gerçekten bilmiyorum. Ama buna vesvese deniliyor. Yani şeytan sizinle dalga geçiyor. Şunu yaptın mı yapmadın mi gibi şeyler aklınıza geliyorsa boşverin gitsin. Televizyonu kapattım ben diyin kendi kendinize. Şeytan genelde iyi kalpli insanlara dadanir böyle. Bana da oluyordu bir aralar aynı sizde olanlar (iyi kalpliyim demek için demiyorum :) ). Gerçek söylüyorum takmayın bunları. Ceviz yiyin, kesinlikle temiz gezin ve o tarz varlıklar hakkında pek konuşmayın. O şüphe dediğiniz şey bilgisayarla alakali değil yani. Dedigim tavsiyeleri dinleyin bence ;)
Not: ceviz hafızayı güçlendirir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret-Ürün Yönetim-Fotoğra
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kod öğrenmek dil öğrenmek gibidir. Dilde öğrenemek zordur. Dil nankördür. İhmal etmeyeceksik. ihmal edersen oda seni eder. Sürekli tekrar edceksin. Bol bol kullanacaksın. Ara vereceksin kafayı dinlendirip yine devam edeceksin.1 ay çalış 1 hafta ara var sonra geriye dön tekrar et sonra yine devam hataları sonradan öğreniyorsun. Ben programlama dili bilmiyorum konuştuklarım web için. Ama mantık sonuçta hepsinde aynı. Ben öğrenirken bu şekilde daha rahat olduğunu keşfetmiştim. En önemli şeyde sabır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.mevsimbahar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Her insan izlediği bir şeyin %100'ünü aklına tutamaz.. Tutarsa zaten o kişide bir sorun vardır :D
Bir şeyi kalıcı olarak öğrenmek istiyorsanız not alarak, tekrar yaparak yapabilirsiniz.
Ayrıca kapattım mı kapatmadım mı ikilemine düşmeniz bir, yaptığınız şeyden emin olmama durumu psikolojide OKB başlangıcı. Kısacası takıntı rahatsızlığı. Bu ilerleyen evrelerde daha kötü sonuçlara kadar varabiliyor. Günlük yaşantınızı etkileyebilecek durumlara kadar geliyor. Bundan kurtulmak için çeşitli ilaçlar vs. olsa da en kesin çözüm beyninizde bitirmektir. Mesela ben bunu kapattım diyeceksiniz bir daha geri dönüp kontrol etmeyeceksiniz. Beyniniz size ha bire acaba kapamadım mı diyecek fakat siz onu kaale almayan.. Bir süre sonra normale dönersiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.