Lions adlı üyeden alıntı
Backlinkcigeldi Ben de düşeceğine çok ihtimal vermiyorum fakat S&P ve TCMB'nın verileri resmi gelir, vergi ve giderlere göre yapılan hesap. Malum devletimiz bir anda (mülteci kararında olduğu gibi) bir karar alıp para kaynağı sağlayabiliyor o yüzden dedim sağı solu belli olmuyor diye. :)
Hocam, şu an içinde bulunduğumuz anlar, yaşanabilecek en verimli dönemler. Neden derseniz, Turist rekoru kırılıyor, ucuz tatil diye sürekli avrupadan ordan burdan yahut göçmenler tatile geliyor, döviz akışı oluyor. Ek olarak bu ay altınıydı, döviziydi, Türk Lirasıydı derken devlet ortalama en az 80 90 Milyar TL para sürdü piyasaya, Katardan yatırım amaçlı gelecek 15 milyar dolar da var. Düşükken döviz alıp yükseğe çıkınca bozduran vatan kahramanları var birde hani sahte dolar yakıp, Turp kemirip, gerine gerine geziyorlar ya ortalıkta.
Tüm bunlara karşın dolar, 7.50den 6ları zor gördü. Kışın Turist olmayacak, ek olarak bu döviz bozduran tayfa şu an tekrar döviz alıyor. Borcuydu cari açığıydı cart curt derken 6 altını görmesi çok çok zor. Yani para sürülse bile maks 1 hafta etki ediyor. Taşıma su ile değirmen dönmüyor maalesef.
Pozitif düşünen Krizden kurtulabiliriz diyen Mahfi Eğilmez bile "artık dua etmekten başka çare yok" diyorsa. Durum pek de iç acıci olmasa gerek.
3 ay önce 10kya topladığım sistem(Sadece Kasa) şu an 17.5k
Ekranla beraber 20kyı geçiyor. Siz düşünün.