-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Flutter Developer
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
70, (%97)
T60 aldım ve aşağıdaki hatalarla karşılaştım. Her geçen gün hatalar artıyor.
• Telefonun ekranının orta sol kısmında ölü pixel var.
• Şebeke 1 çekiyorsa 100 çekmiyor. Konuşma sırasında şebeke kopuyor. İnternet gidiyor.
• Telefonun şarjı bitip kapandığını varsayalım. 30 dakika kapalı kalınca tarih 1970'li yıllara gidiyor.
• Telefon her kapandığında menüdeki kayıtlı sıralama bozuluyor.
• Ekran uyku süresini 30 dakika yapmama rağmen sürekli 15 saniyeye geri dönüyor.
Bunları twitter üzerinden Turkcell'e bildirdim. Önce yardımcı olmak isteriz telefonun alındığı numarayı öğrenebilir miyiz dediler verdikten sonra da buradan bir işlem yapamıyoruz dediler. Sanırım hat sahibini beğenmediler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam sorgusuz sualsiz iade almaları gerekmekte bana kalırsa, kusurlu ürün satmışlar. Eğer iade almazlarsa direk Tüketici Hakları Mahkemesine müraacat edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Flutter Developer
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
70, (%97)
Aynen. Ben iPhone 6 alacaktım oradaki adam aklımı çeldi :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Var.
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Burak kardeşim. Turkcell'in ve diğer servislerin telefonunu almayın. Paranıza yazık inan ki. Piyasadaki en iyisini almaya çalışın. 5 yıl kafanız rahat etsin. En iyisini alamıyorsanız, en iyisinden biraz daha düşüğünü alın. Ben de bu aralar htc 10 ile iphone 7 de kaldım. İphone almayı düşünüyorum; ama elimdeki s4 mini iyice bir bozulsun, yavaşlasın. 2013 ekim gibi aldım tahminen. Halen tık yok. Bu gidişle iphone 9 ya da 10'u, s4mini ile netten seyredeceğe benziyorum. :)