ErenKeskin
Girişimci, Front-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Prototürk.com tekrardan kapanmış. Bu seferki nedenini bilmiyorum ancak tahmin edebiliyorum. Terbiyesiz hadsizin birisi Tayfun'un anlattığı süper dersler hakkında ileri geri konuşmuştur veya Tayfun'u aşağılayıcı şeyler söylemiştir. Tayfunda haklı olarak siteyi kapatmıştır. İnternet alemindeki böyle -afedersiniz- gerizekalılara diyecek bir şey bulamıyorum. Sizin varsa söyleyin.
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Tamamda her seferinde böyle kapanması yanlış bence, gerçekten üzülüyorum o kadar emek boşa gidiyor.
Kim bu emeklere hakaret ediyor.Yeter artık burada birşeyler yapmaya çalışılıyor fakat bazı haddiniz bilmezler çıkıp 2 yorum yapıyor ve site kapanıyor.Biz böyle birşey olsun istemiyoruz tam aksine güzel sözler bekleniyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serhan
fisaoptik.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Optisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Bence o lafların üstüne giderek siteyi açık tutmalı Tayfun abi. O haddini bilmeyen adamların ekmeğine yağ sürmüş oluyor bence siteyi inatla açık tutmalı.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Siz açıklaması olmayan neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki. Site Erbilen'in tercihini kapatmaktan yöne kullanmış. Buna sebep olarak bir şey göstermemiş. Siz kime neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamıyorum. Sitenizde açın bir konu erbilen kapatmış gene neden acaba deyin. Belki erbilen gelir yazar nedenini.
Gereksiz bir konu.
🔒 http://mcmyazilim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hazırladığı derslere 1 kişinin hakaret etmesi yüzünden kapatması haklı bir durum değil bence.. adam zaten yaptığı işin farkında güzel dersler anlatıyor.. ancak bu konuda yanlış yapıyor
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ne oldu bilmiyorum ama birsürü emeğin bir çırpıda silinmesini ben de hoş bulmuyorum :) Üstelik kaç oldu bilemiyorum. 3,4 ? Kötü.. Ama kendi kararları tabiki Tayfun Erbilen'in, birşey diyemeyiz.
Hayırlısı olsun.
caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
O yorumların atıldığını , sitenin o yüzden kapandığını nerden biliyorsunuz arkadaşlar? Yazan yazıyı okumuyor musunuz? Boş işler bunlar ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
tayfun kendi yolumu seciyorum diyo özgürlüğe bir adım daha diyo yorumlardan bıktım veya site hakkında bişe demiyo kendi isteği ile kapatıyo ben öyle anladım..
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ya of lise bilişim sınıfı öğrencisiyim piyasada en iyi php öğretenlerden biridir gerçekten çok faydalı bir siteydi neden kapattı acaba eğerki bu konuyu ve bu mesajı okuyorsa biz 3-4 arkadaşz ve kendimizi php de geliştirmek için çırpınıyoruz ancak doğru duzun kaynaklar bulamıyoruz bir tek prototurk harıc gerçekten prototurkden çok fazla şey kapttık ancak daha derslerin %10 unu bile dinliyemedim.Eğerki o siteyi açarsan tayfun abi benim gibi binlerce liseli genç faydalanıcaktır.ve bu hizmeti hiç bir ücret talep etmeden yapıyorsun gerçektende sen insanların duasını alan birisin lütfen aç =)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
wmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu işten ekmek yiyenler çekememişler sanırım, güzel anlatımları vardı.
Hacca giden ateist...