ErenKeskin
Girişimci, Front-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çağlar KESKİN adlı üyeden alıntı
O yorumların atıldığını , sitenin o yüzden kapandığını nerden biliyorsunuz arkadaşlar? Yazan yazıyı okumuyor musunuz? Boş işler bunlar ;)
Bunu resmen şahsa hakaret olarak algılıyorum çağlar. Ne demek sloganımla hakaret etmek. Ha sorun sendedir bilemem ben oraya
Eşşek kadar yazmışım
"Bu seferki nedenini bilmiyorum ancak
tahmin edebiliyorum."
sonses10 adlı üyeden alıntı
Siz açıklaması olmayan neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki. Site Erbilen'in tercihini kapatmaktan yöne kullanmış. Buna sebep olarak bir şey göstermemiş. Siz kime neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamıyorum. Sitenizde açın bir konu erbilen kapatmış gene neden acaba deyin. Belki erbilen gelir yazar nedenini.
Gereksiz bir konu.
Aynı durum senin içinde geçerli. Ne demek gereksiz konu, senin konuların çok mu gerekli. Burası bir webmaster forumu ve bu konu webmasterlarıda ilgilendirebilir. Ayrıca konu laf eden müslüman olsa neymiş efendim
"Sabit iddia bölümü"
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çağlar KESKİN adlı üyeden alıntı
O yorumların atıldığını , sitenin o yüzden kapandığını nerden biliyorsunuz arkadaşlar? Yazan yazıyı okumuyor musunuz? Boş işler bunlar ;)
Katılıyorum :)
Araba Karşılaştırma ve Otomobil İnceleme Rehberi | aracmetre.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Güzel bir iş yapıyorsun, onca kişiye faydalı oluyorsun, sonra yaptığın iş "boş" oluyor. İşte bu yüzden bizden adam gibi proje çıkmıyor. Bu yüzden iyi bir yerlere gelemiyoruz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ArtemisTr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Banada çok yaralı olmuştu. Mail attım cevap atmadı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çok üzüldüm kapanmasına bence açık tutarak cevap vermeliydi.Fakat yorucuda bir iş onu da anlıyorum insanlar sürekli birşeyler istiyor.
En çok üzüldüğüm noktalardan bir tanesinde Youtube'daki videolarıda kaldırmış galiba.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Daha fazla cevap yazığ seninle bu gereksiz konuda tartışmak istemiyorum teşekkürler iyi akşamlar.
🔒 http://mcmyazilim.com
erbilen
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim hakkımda kimsenin birşey söylemesine gerek yok.. Bugüne kadar yaptıklarımla, ve bana destek çıkanlarla zaten yeterince mutlu oldum.. Ama son zamanlardaki anlamsız saldırılar ve buna bağlı olarak sıkça kapanmalar, maddi manevi sorunlarımla artık bir çıkmaza girdim ve biraz nefes alabilmek adına siteyi kapatma kararı aldım..
Site açık kalsaydı bile kendi kendine yürüyebilecek bir haldeydi.. Ama eğer ben ilgilenemiyorsam sitenin açık kalmasının bir anlamı ve faydası yok.. Belki birgün başka bir yerde diyorum ve bu konuyu yetkili arkadaşların kilitlemesini istiyorum..
Ben zaten sizden hakkınızı helal etmenizi istedim, ister edersiniz, ister etmezsiniz.. Ben derslerimle bir yerlere gelmiş herkese hakkımı helal ettim :) Kim varki demeyin, 3 sene boyunca çok kişiye birşeyler öğretmişim, bunun en büyük kanıtıda şuanki çalıştığım ofiste css'ci olarak çalışan kişinin benim sayemde css'i öğrenerek bu işe girmesi.. Bu yüzden mutluyum :) Birini kötülemek basittir, siz zor olanı seçin. Teşekkürler herkese.
8 kişi bu mesajı beğendi.