Klavuzer
O GEMİ BİR GÜN GELECEK
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Tarih Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
En büyük hayallerimden birisi televizyon kanalı kurmak. Araştırdım falan internette beni tatmin edecek yeterli bilgiye ulaşamadım. Beni bilgilendirse bilgilendirse WmAracı'nın değerli üyeleri bilgilendirir dedim :)
Televizyon kanalı kurmak çok pahalı veya zor bir iş mi? Öyle canlı yayın yapma gibi bir düşüncem yok. Sadece sinema kanalı olarak bir şeyler düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bizde bir aralar düşünüyorduk lakin tam net bilgi alamadık. Biri fiyat vermişti 350 bin Tl gibi 2 sene önce sanırım. Şimdi durumlar nedir bilemiyoruz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kemal Sunal filmlerinin sürekli oynadığı kanallar gibi birşey olsa yeter sanırım başlangıçta
Ek Olarak : O Gemi Bir Gün Gelecek !
HELLYEAH - I dont care anymore
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Klavuzer adlı üyeden alıntı
Rtük frekans ücreti aylık 10bin dediydi birisi. Ekipmanlar falan en az 100bin tlyi gözden çıkarmanız gerekeiyor demişti.
Hocam görüntü kalitesi hd olmasada olur başlangıç için :) Sanırım bunun cevabını verse verse Rtük verir :)
O GEMİ BİR GÜN GELECEK HOCAM ;)
Ek Olarak:
Tamam itiraf ediyorum :) Leyla ile Mecnun hayranıyım ve yayın akışı arasında Leyla İle Mecnun'uda düşünüyorum. Ayrıca mevzu gemi değil biz beklemeyi seviyoruz ama O GEMİ BİR GÜN GELECEK!
Aslında aklıma çok güzel bir fikir geldi de ekip kurmak lazım onun için de
HELLYEAH - I dont care anymore