lostyazilim
tr.link

TTNet'i Neden Kötülüyorlar ?

42 Mesajlar 4.251 Okunma
lstbozum
tr.link

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)
10 yıldır kullanıyorum daha doğru dürüst hizmetini görmedim. Sözde paket 16mbit ancak 4'ü zor görüyorum, kapattığımız aboneliklere bir yıl sonra fatura geliyor, kesintisiz bir saat internete bağlanamıyorum, ev telefonu kullanmıyoruz diye ona bile para istiyorlar, bizden habersiz saçma sapan yerlere abonelik(tivibu vs. gibi) yapıp 5-10 lira koparma peşindeler, teknik servis gelir hiçbir şey yapamadan gider, telefonla ararsın bir türlü bağlanamazsın, bağlansan bile yaptırdıkları tek işlem modemi kapat 10sn bekle sonra aç... İyi bir hizmetini görsem överdim ama daha göremedim, üstelik bunlar İstanbul'da başıma geliyor, daha önce yaşadığım ilde durum daha da kötüydü. Sokağımdan fiber hat geçse düşünmeden Superonline'a geçeceğim ama o da yok :(

wmaraci
reklam

ofarukcaki ofarukcaki Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 32 / 40
  • Ticaret 7, (%86)
İlk kez *****'ten memnun birilerine burda rastladım. 3 ay küfrederek kullandım. Lanet olsun böyle hizmete

ilkayy ilkayy ucrmyslnmsmdstgmdeanldm Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 1439
  • Beğeniler 372 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
Şehir merkezine 10-15 dk uzaklıktayım ve hala bulunduğum bölgede ADSL mevcut hız düşüklüğü mevcut ilerleyemiyor.

Ahmet Ahmet ▪ illâ edep, illâ edep! Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Yönetimi
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 1279
  • Beğeniler 386 / 731
  • Ticaret 29, (%100)
4 sene DSmartNet, 1 sene SuperOnline kullanan biri olarak söylüyorum aralarında rakipsiz, en kaliteli firma TTNet'dir. İnternetim bir defa bile kesilmedi, hızında yavaşlama olmadı. Faturayı şişirmiyorlar, fatura aşımı derdi yok. Adil kullanım kotası olarak limitli paketin 10 katını(50GB) sunuyorlar. Eee daha ne olsun? 66 TL ödeyip 100 GB kullanım hakkı bekleyecek halimiz yok.

Bir kere alıştın mı TTNet'in tadına, resti çekersin önüne gelen her servis sağlayıcısına. ;)

wmaraci
wmaraci

Kingjames Kingjames WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Satış temsilcisi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad K** Ö**
  • Mesajlar 900
  • Beğeniler 235 / 265
  • Ticaret 9, (%100)
upload hızı Desem Yetermi ? Yoksa sayayımmı 15 tane Daha.

TTnet Destek Ekibi, Sözüm ona. ping Nedir bilmiyorsun , Biraz ögrenin de oturun oraya..

Steam 20 Oyun aldık ping yüzünden oyayamıyoruz, Türk Serverleri bile aynı...
Bi ara Hotfile girilmiyordu, onu bile Ben çözdüm Ankara ile mailleşerek..

umittopcan umittopcan Tanıtım Yazısı ve Grafik Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Operatör
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ü** T**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 34 / 123
  • Ticaret 39, (%100)
Çünkü kötü, lanet olası bir kötülüğü var, hadi gidelim Osman.

Sezar38 Sezar38 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 6 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
Ek 2 lira ödeyerek internet hıznızı 16 mb yaparız dediler.Şuana kadar 10mb yi görmedim

Caesar Caesar ich bin /root Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 77 / 558
  • Ticaret 10, (%100)

Engin07 adlı üyeden alıntı

Hayır AKK olayı zaten tüm dünyada var olan bir şey, sadece Türkiye'ye de geldi. Gelmesi tabi alt yapıların iyiliği için gerekli fakat sınırlar çok düşük yurt dışında bu sınırların bizimkileri 5-6 ya katlıyor.

Ben 6-7 yıldır nadir sıkıntı yaşıyorum *****'den bu sıkıntı durumu alt yapıya bağlı, bulunduğunuz bölgede talep az ise eski alt yapıdan kaynaklı sıkıntılar yaşarsınız yenilemesi talep az olduğundan ileri tarihe ertelenir, mahallede alt yapı yetersizse her daireyi gezin imza toplayın iletin TT'a o zaman gelip yeniliyorlarmış diye biliyorum. Alt yapı yeterli olduğu sürece sıkıntı yaşatmaz, SuperOnline ve *****'in fiber internet sağladığı yerlerde bu şikayetler oldukça az rastlanır çünkü alt yapı yeni ve yeterli olduğundan kolay kolay sıkıntı çıkmaz.

3 farklı ülkede yaşadım ilk defa senden duyuyorum heryerde olduğunu hangi ülkelermiş onlar öğrenebilir miyiz? Neresiymiş o tüm dünya? Engin bilgilerinle aydınlatırsan sevinirim.

Saygılar.

>/dev/null 2>&1

Coldcraftings Coldcraftings WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek C# , SEO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 209
  • Beğeniler 16 / 54
  • Ticaret 1, (%100)
3 senelik TTnet'ten sonra SüperOnline'a geçtim.SüperOnline daha fazla verim alıyorum nedense TTnet'e göre.SüperOnline'da TTnet Alt yapısı altında hizmet veriyor ama hatların kullanıcı potansiyeline göre hız ve ping durumu bulunduğum bölge için çok güzel.
SüperOnline'da en çok hoşuma giden olay müşteri temsilcileri sorunlarım ile anında çözüm üretimi için yol arıyorlar ve hat ile teknik problemde 48 saati hiç geçimediler.TTnet'te aynı sorunları yaşamama rağmen 1 haftayı geçtikten sonra geliyorlardı.Hergün arıyordum arıza bildirimi oluşturuldu deyip duruyorlardı.SüperOnline'da arıza bildirimi oluşturuyor ama 48 saat içinde çözüm garantisi veriyorlar.

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

Caesar adlı üyeden alıntı

3 farklı ülkede yaşadım ilk defa senden duyuyorum heryerde olduğunu hangi ülkelermiş onlar öğrenebilir miyiz? Neresiymiş o tüm dünya? Engin bilgilerinle aydınlatırsan sevinirim.

Saygılar.

Senin yaşadığın ülkelerde olmaması olmadığını göstermez, ayrıca Türkiye'de de olmayan paketler mevcut.
Almanya lokasyon sunucularda dahi Akk mevcut, belli bir yerden sonra 1 Gbıt hız 10 Mbit e düşüyor.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al