-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
10 yıldır kullanıyorum daha doğru dürüst hizmetini görmedim. Sözde paket 16mbit ancak 4'ü zor görüyorum, kapattığımız aboneliklere bir yıl sonra fatura geliyor, kesintisiz bir saat internete bağlanamıyorum, ev telefonu kullanmıyoruz diye ona bile para istiyorlar, bizden habersiz saçma sapan yerlere abonelik(tivibu vs. gibi) yapıp 5-10 lira koparma peşindeler, teknik servis gelir hiçbir şey yapamadan gider, telefonla ararsın bir türlü bağlanamazsın, bağlansan bile yaptırdıkları tek işlem modemi kapat 10sn bekle sonra aç... İyi bir hizmetini görsem överdim ama daha göremedim, üstelik bunlar İstanbul'da başıma geliyor, daha önce yaşadığım ilde durum daha da kötüydü. Sokağımdan fiber hat geçse düşünmeden Superonline'a geçeceğim ama o da yok :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
İlk kez *****'ten memnun birilerine burda rastladım. 3 ay küfrederek kullandım. Lanet olsun böyle hizmete
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Şehir merkezine 10-15 dk uzaklıktayım ve hala bulunduğum bölgede ADSL mevcut hız düşüklüğü mevcut ilerleyemiyor.
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
4 sene DSmartNet, 1 sene SuperOnline kullanan biri olarak söylüyorum aralarında rakipsiz, en kaliteli firma TTNet'dir. İnternetim bir defa bile kesilmedi, hızında yavaşlama olmadı. Faturayı şişirmiyorlar, fatura aşımı derdi yok. Adil kullanım kotası olarak limitli paketin 10 katını(50GB) sunuyorlar. Eee daha ne olsun? 66 TL ödeyip 100 GB kullanım hakkı bekleyecek halimiz yok.
Bir kere alıştın mı TTNet'in tadına, resti çekersin önüne gelen her servis sağlayıcısına. ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Satış temsilcisi
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
upload hızı Desem Yetermi ? Yoksa sayayımmı 15 tane Daha.
TTnet Destek Ekibi, Sözüm ona. ping Nedir bilmiyorsun , Biraz ögrenin de oturun oraya..
Steam 20 Oyun aldık ping yüzünden oyayamıyoruz, Türk Serverleri bile aynı...
Bi ara Hotfile girilmiyordu, onu bile Ben çözdüm Ankara ile mailleşerek..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Operatör
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Çünkü kötü, lanet olası bir kötülüğü var, hadi gidelim Osman.
Sezar38
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ek 2 lira ödeyerek internet hıznızı 16 mb yaparız dediler.Şuana kadar 10mb yi görmedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
C# , SEO
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
3 senelik TTnet'ten sonra SüperOnline'a geçtim.SüperOnline daha fazla verim alıyorum nedense TTnet'e göre.SüperOnline'da TTnet Alt yapısı altında hizmet veriyor ama hatların kullanıcı potansiyeline göre hız ve ping durumu bulunduğum bölge için çok güzel.
SüperOnline'da en çok hoşuma giden olay müşteri temsilcileri sorunlarım ile anında çözüm üretimi için yol arıyorlar ve hat ile teknik problemde 48 saati hiç geçimediler.TTnet'te aynı sorunları yaşamama rağmen 1 haftayı geçtikten sonra geliyorlardı.Hergün arıyordum arıza bildirimi oluşturuldu deyip duruyorlardı.SüperOnline'da arıza bildirimi oluşturuyor ama 48 saat içinde çözüm garantisi veriyorlar.