-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhaba sevgili Wmaracı yönetimi ve üyeleri, yaklaşık 5 yıldır Wmaracına üyeyim geçmişinde de uzun bir takipçisi oldum. Ve yine takip etmeye devam edeceğim.
Fakat bilmiyorum sizde de oluyordur bazen, diyorsunuzdur "şu siteleri, alan adlarını her şeyi satıp kurtulmak istiyorum" diye. Açıkçası bende son 1 (bir) haftadır böyle yaptım. Elimdeki tüm alan adlarını, siteleri, hostingleri, lisansları vs. satışa çıkarttım.
Ben 2005-2006 yılından bu zamana kadar web site işleri ile uğraşıyorum. O dönemlerde SMF ile forum kurmaya başlamıştım. Daha öncesinde irc/mirc olayları da mevcuttu. Ben kendimi bu konuda başarısız gördüm sevgili dostlar, yıllardır bir okyanusun ortasında kulaç atıyor gibi hissediyorum kendimi. Anlayacağınız attığım kulaçların hepsi boşuna (kâr anlamında).
İnkar edemeyeceğim şeyler var elbette, çok büyük dostluklar edindim. Web ortamında tanışıp evimde misafir ettiğim adamlar oldu, evlerine gidip konuk olduğum insanlar oldu. Hepsi pırlanta gibi insanlardı, ben eminim; sizlerde pırlanta gibi insanlarsınız. Ve artık benim miadımın dolduğuna inanıyorum. Artık web işini biraz geriden takip edeceğim.
İyi ki varsınız, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor. Haklarınızı helal etmenizi rica ediyorum.
Saygı ve Sevgilerimle
Tevfik AKTUNÇ
7 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bu bende de oluyor. 1 ay sonra kendimi yine site açıp yazı yazarken buluyorum.
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Hepimiz hayatımızın bir döneminde çok bunaldığımızı, baskı altında olduğumuzu hissetmişizdir. Bazen de aradığımız sessizliği bulduğumuz zaman sıkılır bir kişisel blog'un yeterli olduğunu düşünür ticaretten uzaklaşırız ama tüm bunlar geçici bir dönem. En sağlam ve gelecek gördüğünüz alt yapılarınızı koruyun, bir ay sonra aynı fikirde olursanız o dönem satarsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Almış olduğunuz kararda sizin için iyi olması dileklerimle.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bu yaptıklarını ben defalarca yaptım ve kendimi her seferinde yeni bir site ile buldum. Tabi kazanmak önemli. Kazanmasaydım bulmazdım. Bol şans dilerim, bir sonraki wp sürümünü kaçırmazsın diye düşünüyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sağlıkçı Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bu işlerde önemli olan azim ve sabırdır. 2 yıllık siteme daha adsense kodu koymamışım gerisini sen düşün :) Önce büyümek, ondan sonra kazanç kaçınılmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bence de hepsini kapamak yerine en saglam 1 tanesini zulalamakta fayda var.Hersey para degil elbette ama 7 8 ay ara verip devam ettikten sonra ayda 400 450 tl ek gelir sagladigim icerik sitem oldu.Acikcasi iyi para yan gelir olarak.
Ama bende de gelip geliolar bazen sosyal medya hesaplari siteler domainler vs vs. Hepsini vereyim kurtulayim...
Halen satiliksa satistaki urunlerinizni pm alabilir miyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-