Merhaba sevgili Wmaracı yönetimi ve üyeleri, yaklaşık 5 yıldır Wmaracına üyeyim geçmişinde de uzun bir takipçisi oldum. Ve yine takip etmeye devam edeceğim.

Fakat bilmiyorum sizde de oluyordur bazen, diyorsunuzdur "şu siteleri, alan adlarını her şeyi satıp kurtulmak istiyorum" diye. Açıkçası bende son 1 (bir) haftadır böyle yaptım. Elimdeki tüm alan adlarını, siteleri, hostingleri, lisansları vs. satışa çıkarttım.

Ben 2005-2006 yılından bu zamana kadar web site işleri ile uğraşıyorum. O dönemlerde SMF ile forum kurmaya başlamıştım. Daha öncesinde irc/mirc olayları da mevcuttu. Ben kendimi bu konuda başarısız gördüm sevgili dostlar, yıllardır bir okyanusun ortasında kulaç atıyor gibi hissediyorum kendimi. Anlayacağınız attığım kulaçların hepsi boşuna (kâr anlamında).

İnkar edemeyeceğim şeyler var elbette, çok büyük dostluklar edindim. Web ortamında tanışıp evimde misafir ettiğim adamlar oldu, evlerine gidip konuk olduğum insanlar oldu. Hepsi pırlanta gibi insanlardı, ben eminim; sizlerde pırlanta gibi insanlarsınız. Ve artık benim miadımın dolduğuna inanıyorum. Artık web işini biraz geriden takip edeceğim.

İyi ki varsınız, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor. Haklarınızı helal etmenizi rica ediyorum.

Saygı ve Sevgilerimle
Tevfik AKTUNÇ