-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
İman gücüne her zaman inanırım ancak teknoloji alanında kesinlikle raphel'e katılıyorum afedersin değil gövde gösterisi sidik bile yarıştıramayız en basidinden iran'a bile ..
okanakca
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Turgut Özal ın niye öldürüldüğüde az çok anlaşıldı.
Ek Olarak: Arkadaşlar artık savaşlar silahla olmuyor. Silah kullanılmak için yapılmıyor silahlar caydırıcıdır. Rusya dan neden herkes çekiniyor elindeki silahlar yüzünden ama kullanıyormu hayır. Ordu devletin güvencesidir. Günümüzdeki anlaşmalar vs. şeylerle artık savaşlar eskisi gibi sık yaşanmıyor. Sadece gerginliklerde caydırıcı olarak kullanılıyor (örneğin israil).
Artık savaşlar silahla değil kalemle yapılıyor. Günümüzde her evde en az 1 otomobilin olduğu ve Türkiye nin yılda milyarlarca dolar otomotiv sektörüne para yatırdığı biliniyor. Peki biz niye kendi otomobilimizi yapmıyoruz. Zaten bence yapsakda çok bişey değişmiyecek çünkü artık çok geç kaldık. Otomotiv sektörü artık yabancıların elinde ve adamlar 100 yıldır bu işle uğraşıyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konu tartışmaya dönüyor, kilitlense iyi olur sanırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
2050 de dünya türklerin olacak. Neden?
Bu soruyu milli güvenlik öğretmenimiz tüm sınıfa sormuştu. Parmak kaldırıp söz istedim. Doğru cevabı vermiştim.
ヅ
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
R & D Engineer, Developer, Mak
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
deeprock2 adlı üyeden alıntı
2050 de dünya türklerin olacak. Neden?
Bu soruyu milli güvenlik öğretmenimiz tüm sınıfa sormuştu. Parmak kaldırıp söz istedim. Doğru cevabı vermiştim.
Bir yerde okumuştum herkes aya çıkacak türkler dünyada kalacaktı doğru cevabı :D
4 kişi bu mesajı beğendi.
https://muminkoykiran.com.tr/