-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu arada büyük oranda Türknet *******un altyapısını kullanıyor. Türknet in arızalarına ******* yetkilileri bakıyor. Anla sen artık. Kesinti asla türknet kaynaklı olamaz çünkü *******un alt yapısı sonuçta. Yani Türknet ucuz ve çok müşteri kapıyor diye ******* neler yapabilir diye aklıma gelmiyor değil. Yani ben Dsmarttan alıyorum buraya bağlamaya *******dan arkadaş geldi o söyledi. Hatta dedi ki *******dan arıza olursa hemen bakarız ancak...
iyikalp.com | editör
batuhan54
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Kimyacı
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Öncelikle geçmiş olsun bende kurtulamıyordum. İnt kullanmayın başka İnternet bağlatın kablosunu sökün atın 3 ay faturayı ödemip internetide kullanmadığınız görünce aboneliği sonlandırıyolar taahhüt olmadığı içinde ceza almıyorsunuz sadece 2 fatura ödüyorsunuz o kadar o faturalar da 1 ay şuan ki faturanız diğerinde öteki ayın bunu ödemince 1 ay sonra kullanıma kapatıyorlar zaten 2 nci geliyor onunda son ödeme tarihinden 1 ay sonra aboneliği iz kapatılıyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
makina müh.
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
zaten modeme internet ışıgı bile gelmiyor suan 2haftadır internet yok sadece 2 gün kullanabildim ve 13 gündür iptal etmek için ugrasıyorum 3.dilekcemi dün gönderdim tüketici hakem heyeti gibi yerlere başvursam hızlı sonuclanırmı kullanamadıgım internete para vermek zoruma gider kolay kazanmıyoruz sonucta calısıyoruz aksamın bi saatine kadar
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım,Blog Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir kaç gün kullanıp bir anda gitmesi bana ilginç geldi. (Onun için modemden kaynaklandığını düşündüm)
Bir de söylediğim destek ekiplerine yazın bakalım. (Tavsiyem.donanimhaber deki destek ekibi - daha hızlı derseniz şuanda Emrah bey twitter da cevap veriyor)
Ek olarak kullanmadığınız netin faturasını talebiniz dogrultusunda siliyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
makina müh.
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zaten diyorum ki turknetin kurulum ekipleri geldi ve onlar kurdu gitti kabloları onlar çekti + onlardan 300kusur lira karşılığı aldim modemi internet bağlandığı gün . Zaten bu saate kadar olumlu olumsuz ddönüş de olmadı iptal dilekcesi verdim tam 3kez hat hala aktif ama internet yok ,avukata verdim daha fazla peşlerinde kosturamayagim yazmadigim yer kalmadı çünkü .
1 kişi bu mesajı beğendi.