-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Marmara üniversitesindeyim ceza alana şahit olmadım ama hocalar kopya veren ve alana 6 ay uzaklaştıma verildiğini söylüyor sürekli. Göz korkutmak için olabilir ama bilemicem :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Gidin savunmanızı yapın hocam. Size bir şey olmaz. Siz teşvik etmemişsiniz kendisi yazmış size. Sizin yazdığınız mesaja sınavda bakıp bakmaması karşı tarafı ilgilendirir. Üniversitenizin kurallarını bilmiyorum fakat çoğu ünide sınava girerken telefonun kapalı olması gerekir. Yani sizi bağlayan bir durum yok. Yönetmeliği okuyun. Dışarıdan yardım eden kişilere ceza veriliyor mu diye. Eğer bahsedilmemişse sorun olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Size bir şey olacağını sanmıyorum. Olursa o arkadaşınıza olur.
Hatta madem senin başını yakmış, bana eski sınavda çıkmış soruları sana atıcam çözer misin dedi onu çözdüm, bilmiyorum dersin.
Hattab173
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yatırım işleri ile uğraşıyorum
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Oyle hic kivirmaya gerek yok burda herseyin ortada git yuksek bi binadan at kendini ne dert ediyorsun kendine
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kopya çekmeninde bi adabı var bence abartmış arkadaşın olayı ucu sanada dokunacak elbet ama ne olur bilinmez.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Adam mı öldürdün? Gidip milletin karısına kızına tecavüz mü ettin hayır o yüzden kafana takma uyarı verirler memuriyetinede zerre kadar sıkıntı gelmez okuldan uzaklaştırma dahi olmaz millet kpssde kopya çekiyor ne oluyor hiç bişey sadece uyarı cezası
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben dumlupınar ünivde okuyorum tutanak tutulduktan sonra bizim okulda 6 ay uzaklaştırma veriyorlar kopya için. Tutanak işleme geçmeden yalvarmak falan gerekiyo yoksa işleme girince direk uzaklaştırmayı veriyolar. Ama sizin durumunuzda şöyle birşey var eğer mesaj atmayıp sizi aradıysa arkadaşınız kopya için savunmanızı şu şekilde yaparak kurtulabilirsiniz. Benim arkadaşımın sınavı olduğundan haberi yoktu hala ders çalışıyor sandım ve yolladığı soruları çözüp yolladım benim sınavdan ve o kağıdın sınav kağıdı olduğundan haberim yoktu gibi bi savunmada bulunursanız arkadaşınızda buna destek çıkarsa aksini ispatlayamazlar ve siz kurtulursunuz.