-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba arkadaşlar;
Üniversite birnci sınıf öğrencisiyim. Bir arkadaşım sınava girmeden önce beni aradı. Sınava giricem şimdi kağıdı çekip sana atsam sende cevapları atar mısın bana dedi. Bende tamam dedim. Keşke demeseydim. Ben kağıdın resmi gelince, cevapları çözüp attım. Sağolsun arkadaş bakarken yakalanmış. Tutanak tutmuşlar. Benimde adımı almışlar tabi. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl bir ceza alırım? Daha önceden böyle bir olay başına gelen arkadaş var mı? Yardımcı olursanız, çok sevinirim.
Birde uzaklaştırma alırsam, memuriyet hayatım biter mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
asla alakası olacağını düşünmem , ayrıca kekliyor olmasın arkadaş sizi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam pardon sen aynı okuludaki arkadaşınla yaptın demi bu olayı . Bağlı olduğun kurumun kurallarına aykırı olduğundan belki hocalar farklı bir işlem uygulayabilir. Eğer hadlerini aşıp ciddi ceza verirlerse uzaklaştırma vb gibi , hemen hukuki yollara başvur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Kınama veya uyarıyla yırtarsın muhtemelen. Takma bu kadar kafaya ilerde güzel bir anı olarak hatırlayacaksın basit bir mevzu bu. Ayrıca arkadaşının yerinde olsam telefonu kırar yine de senin adını öğrenmelerine izin vermezdim.
70826
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bir şey olmaz. Memuriyet filan kimin uydurmasıysa :) Bu durum başına gelen herkes aynı şeyi soruyor.
Olay şu kurum içi aldığınız disiplin cezaları başka şeylere yansımaz. İsterse üniversite olsun, ister çalıştığınız iş yeri olsun. Memuriyet ya da benzeri kurumlar için önem arz eden tek yer adli olaylardır. Eğer sicilinize (sabıka kaydına) işlenmiş bir suçunuz yoksa hiçbir yerde karşınıza çıkmaz.
Hattab173
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yatırım işleri ile uğraşıyorum
-
-