Rednoize
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba arkadaşlar, size bu sıralar çok soru soruyorum ama danışabileceğim başka kimsem yok. İlgileniyosunuz bunun içinde teşekkür ederim.
Malum birçok arkadaş gibi bende mart ayında ki YGS sınavına gireceğim. Ama aklımda belli bir bölüm yok.
Üniversitelerin sitelerinde de yeterli bilgi yok. Herhangi bir üniversitede web tasarım bölümü varmıdır? Yada buna yakın, benzer. Veya sizin düşündüğünüz bölümler nelerdir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
2 yıllık düşünüyorsan (4 yıllıklar için çabala derim) bilgisayar programcılığı var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgisayar mühemdisliği ya da Elektrik elektronik müh. okuyabilirsin. Orada web programculığı eğitimleri var
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Özel üniversitelerde yazılım mühendisliği bölümleri var. Burslu kazanıp gitmeye bak. Bilgisayar mühendisliklerinde web üzerine çok şey öğrenebileceğini düşünmüyorum ama ordan aldığın temel ile kendini geliştirebilirsin tabii ki. Yazılım mühendisliği devlet üniversitelerinde var mı bilmiyorum.
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT
Rednoize
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
@HHE Bilişim
Biraz yüksekler ama bakıcam, yani matematiğim pek iyi denemez. 3 yıldır görmedim, bölümüm yabancı dil (ingilizce). Bu bölümde de adam gibi yer yok. Varsa yoksa öğretmenlik.
@Ibolac
Böyle bi bölüm olduğunu bilmiyodum, yazılım mühendisliğini araştırıcam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgisayar bölümlerini kötülemek için söylemiyorum ama kararını iyi ver. 2 yıllık bölümlerden çok daha güzel olanları var. Web işini dışardan da devam ettirebilirsin. Mühendisliği de önermiyorum. Hem okuması zor hem de umduğun parayı bulamayabilirsin. En zor bölüm en çok para kazanan bölüm ya da en kaliteli bölüm demek değildir. Hakkında hayırlısı olsun.