-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilinmiyor
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Arkadaşlar güzel bir öneriniz yokmu konumda da belirtim çoğu şeye erisimimiz yok ilaç önerirmisiniz kullanan arkadaşlar varmı forumda
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Valla merak ettim . Ne ile uğraşıyorsunuz da 3 gün uykusuz kalıyorsunuz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Hocam öneri istiyorsan mikrosleep oneririm. 5 15 dakika arasi kisa uykular. Bunlardan 3 5 tane yeter sana. Yatak yorgana gerek yok ayakta bile uyuyabilirsiniz. Ama illa uyumayacağım derseniz ve sıcak suyunuz yoksa, kahve cekirdegi oneririm. Kahve cekirdeğini agzinizda cigneyerek yutabilirsiniz. Ben cerez niyetine surekli alip yerim. Gayet ucuz ve tum kahvelerden daha saglikli. Yaniniza su almayi ihmal etmeyin kahve parcalari dislerin arasinda cirkin duruyor. Agzinizi calkalayip yutarsiniz :) Bunun haricinde iyice bayilacak gibi olursaniz nefesinizi tutun. Tutabildiginiz kadar tutun. Tutamayacak duruma geldiginizde 15 20 daniye daha tutun. Vucut kırmızı alarm verir uyku falan kalmaz.
Edit: Saydıklarımın hepsi uykuyu yok eder. Hepsi inanılmaz etkilidir. Normal hazir cozunebilir kahvelerden 10 kat etkilidir kahve cekirdegi. Mikrosleep yaparak 5 gun ayakta kaldigimi hatirliyorum. Nefes tutma olayini ise yeni ogrendim. Denedim ve muthis sonuc veriyor.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Freelance Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
soğuk su var mı? belki bir alternatif önerebilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Freelance Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Bez parçası olur, peçete olur tam uyku bastırdığı anda bunlara biraz su döküp alnına ya da omuzlarına koyabilirsin. Uykuyu kaçıracaktır bir filozof tekniğidir eskidir ama iyidir :)