-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hocam kendinize bir proje belirleyin. Mesela ben web sitelerim hakkında bir proje yapmaya kalktığımda 2 gün hiç uyumadan durabildim. Sevdiğim bir şeyse onu hemen bitirmek, bitirmeden uyumamak istiyorum. :)
Yanlız 2 gün sonunda halüsinasyonlar görmeye, çoğu olayı idrak edememeye başladım ve başımda-gözümde ağrılar oluştu. Bu arada twich tavsiyesi de baya aklıma yattı. Bence canlı yayın açıp bir şeylerle uğraşırsanız uykunuz gelmeyecektir.
Hocam bu arada dilersen whatsapp dan sohbet edebiliriz. Genelde gece 2 de yatıp sabah 7 de kalkıyorum. 5 saat kendin idare edebilirsen kalan saatlerde sohbet ederek seni ayakta tutabilirim. :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ritalin ve Concerta türevi Beyni Uyarıcı ilaçlara İhtiyacınız var. İlaçlar kırmızı reçetelidir ve Dehb hastalığı olan kişilere yazılır. Özellikle Concerta 12 saat boyunca etkili olduğu için, beyninizi sürekli uyaracak ve siz isteseniz de etkisi bitmeden 12 saat boyunca uyuyamayacaksınız. Daha önce 3 gün boyunca bu ilacı alarak uyumadan full performans çalışan ve hayatına devam eden insanlar duydum. Ancak kendim kullanan biri olarak bunu tavsiye etmiyorum. Çok ince bir çizgide hayatınızla oynarsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bu arada hâlâ uyumadım. Dilersen projelerin veya webmaster konuları üzerine sohbet edebiliriz. :)
Hatta adsensenin son güncellemesi için beyin fırtınası yapabiliriz. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mutfak Şefi
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Etken maddesi Pösödoefedrin olan ilaçlar uyanık kalmanızı sağlayacaktır... :D Hoş Efedrin olsa daha iyi de oda yasaklandı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Uyuduğunuzda başınıza gelebilecek sorunları düşünerek beyninizi ve biyolojinizi buna adapte edin
Siber suçlarla alakalı yaşadığınız problemleri PM atabilirsiniz.