Fiber-Türkiye adlı üyeden alıntı
Bi sorun var *** mesela **************lık hususunda kanıtlar doğrultusunda 2 taraftan birine ceza veriyor. Bu konular gözüküyor aynısı wm aracı içinde olmalı. En azından üyeliği varsa **************nın banlanmasi lazım. Çünkü *** da adam tokatlayan banlanıyor burada devam ediyor dolandırmaya. Ve yönetimin net bir ilgisi yok.
Zaten wm aracı ile ilgili olumsuz yorumların neredeyse hepsi modlarla ilgili.
wm aracında **************lık konusunda iyidir aslında ama bazı modlar tarafından kaynaklanan tatsızlıklar olabiliyor
Ek Olarak:
Ripped adlı üyeden alıntı
Benim gözümde genel webmaster forumu olarak ikinci sırada olsada temiz kalmayı başarabilen nadir forumlardan. Üyelik serbest olduğu için herkes üye olup gezebiliyor,**************lık daha kolay gözüküyor göze.Üyeliklerin belirli bir noktadan sonra davetiye ile olması gerektiğini düşünüyorum.Ancak öyle insanlar çekingen davranır.
Ayrıca Türklerin hepsi seocu,WMAraci'na girdiğiniz anda E-Ticaret bölümü SEO yazılarıyla doluyor.Site satışları ve diğer E-Ticaret konuları ezik kalıyor SEO bölümünün yanında.
İlk paragrafta söylediğim gibi herkes üye olabildiği için yüksek meblağlarda ticaret yapılamıyor.Yaşına karışmam ama daha satış konumu okumadan saçma sapan sorular soran,öğrenmeden bişeyler başarmaya çalışan insan çok.Bunlardan arındırılması lazım forumun. Ben sitemin aylık 450 liraya kadar çıkan kazancı var diyorum,adam bana bu site nasıl tutar,bu siteden para kazanman mucize,bu site tuttuysa daha ne diyim vs. vs. diye mesaj atıyor. Satış konumu öne çıkarabilmek için vip üyelik aldım.36 Saatte bir öne çıkarmak yeter düşüncesiyle,sadece 10 dakika üstte kalabiliyor.Sebep yine E-Ticaret bölümünün seo konularıyla dolup taşması. Böyle durumlar sık sık oluyor,haliyle sinirim de bozuluyor.
çok fazla ticaret amaclı kullanılıyor forum
sanki forum değilde ticaret sitesine gelmişiz gibi oluyor bazen
Ek Olarak:
KingStar adlı üyeden alıntı
Wmaracı aile özelliğinin sert bastığı ve ticaretinde orta düzey işlediği bir webmaster forumudur. Şuan gözümdeki en iyi forumdur açıkçası.
Eksi yönleri: Gördüğüm kadarıyla büyük torpiller dönüyor. 2 Kere isim değiştirme isteği bulunup reddedildik fakat görüyorum ki bazı kişilerin isimleri seri bir şekilde problem çıkartmadan değiştiriliyor.
öyle şeyleri senden duyuyorum ilk defa kaliteli bir forum olarak biliyorum bu tür şeyler çizer forumu üzüldüm doğrusu
Ek Olarak:
Fiber-Türkiye adlı üyeden alıntı
Bi sorun var *** mesela **************lık hususunda kanıtlar doğrultusunda 2 taraftan birine ceza veriyor. Bu konular gözüküyor aynısı wm aracı içinde olmalı. En azından üyeliği varsa **************nın banlanmasi lazım. Çünkü *** da adam tokatlayan banlanıyor burada devam ediyor dolandırmaya. Ve yönetimin net bir ilgisi yok.
Zaten wm aracı ile ilgili olumsuz yorumların neredeyse hepsi modlarla ilgili.
aynen biraz adalet olsa çok güzel olur çok fazla üzerinde durulmuyor aslında çok önemli bir yere değindin