lostyazilim
tr.link

Wmaraci üyelik sistemini biraz daha iyileştirilmeli bence?

13 Mesajlar 2.035 Okunma
acebozum
tr.link

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
Hocam basit bir şey gibi duruyor lakin ben kime bu seviyesiz dediysem 3 4 ay icerisinde ban yedi ya birini dolandirmaktan ya da forum kurallarini ihlal etmekten. Yoksa ben 20 50 100 liranın derdinde değilim. Hayatımı burdan gecindirmiyorum. Yani o paralari almazsam ölmem lakin o yapilen hareketlere laf edememek cidden sinirlerimi bozuyor. En azindan ticaret puanina bir gorselle bu saygisiz bu söyle böyle diye ekleme yapabilelim. Bu da ticari ahlak sonuçta insanlarin buna da bakmasi lazim

wmaraci
webimgo

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

MuratKa adlı üyeden alıntı

Ben çok ticaret yapmam ama yardım almak için Eskiden bir soru sorduğumuzda konuya onlarca yardım etmek isteyen kişi gelirdi şimdi belki 1 kişi yazıyor belki yazmıyor o konuda baya kötüleşti forum, yardımı bırakın nasıl olmuş diye sorsak bile bi yorum yapmaya üşenir oldu insanlar :) tabi kimseye zorla yorum yaptıramazsın neden yapmıyorsun diye cezada veremezsin ama eskisi gibi değil onu demek istedim

Bunun sebebi forumdaki bu dalgagecervari saygısız kitlenin artması hocam, yeaaa, eet, yanee yazan bir insan size nasıl yardım edebilir ki. Şahsi kanaatim bir agacı topragı ne kadar sağlam bereketliyse agaç o kadar verim alır büyür gelişir. Lakin wmaracinin toprağı bu parazitlerden arindirmasi lazim agacı çürütüyor. İyice elenmeli insanlar özenle secilmeli. Ban yemesi de yetmiyor ki. Başka hesapla yine gelir.

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6014
  • Beğeniler 3921 / 3922
  • Ticaret 6, (%100)
Sorun yaşadığınız, üslubunu beğenmediğiniz, yanlış olduğunu düşündüğünüz her mesajı çekinmeden rapor edin arkadaşlar. Edin ki inceleyelim ve sözünü ettiğiniz şekilde uygunsuz durumlarda işlem yapalım.

Bunun haricinde üyelik sisteminde bir değişiklik düşünmüyoruz. Şu anda yeterince ince eleyip sık dokunuyor zaten.
Backlinkcigeldi

kişi bu mesajı beğendi.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al