lostyazilim
tr.link

Wmaraci'ya açılan konular hakkında.

5 Mesajlar 934 Okunma
lstbozum
tr.link

Myiso Myiso Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 605
  • Beğeniler 18 / 153
  • Ticaret 12, (%92)
Merhaba Wmaraci Ailesi;

Son zamanlarda şunlara dikkat etmekteyim ki anlam veremediğim konular açılıyor ve bu konularda anlamsız yazılar yazılıyor.

Wmaraci.com'u kullanan arkadaşlar genellikle yardım istiyor fakat burada ben ve benim gibi kişilerde ücret karşılığında iş yapmaktayız. Gelirini internet üzerinden kazanan evine, çocuklarına bakan bu işler karşılığında ev kirası, dükkan kirası, internet faturası, telefon faturası, vs. gibi ödemelerini yapan kişiler bulunmakta. Konu açarken sürekli olarak birşey yaptırılacak fakat bunların hepsi ücretsiz bir iş olarak yapılmasını isteniliyor.

Ciddi anlamda bu işleri yapıyoruz konuları açıyorsunuz altlarına cevap olarak bu işleri yapıyoruz diyoruz fakat para kazanmak isteyen kişiler için konuşuyorum ki konuyu açıyorsunuz açtığınız konuların geneli de ticaret faktöründe olan konular olduğu için cevap yazılmaktadır. Sonuç olarak bizleri paragöz belliyorsunuz. Kusura bakmayın ama bizler paragöz değiliz sadece emek sarfediyoruz ve bu emeğimizin karşılığını istiyoruz.

Burada dilenmiyoruz, kimsenin parasının üzerine de yatmıyoruz, işimizi bitirip teslim ediyor ve bunun karşılığında bir emek verdiğimiz için para talebinde bulunmaktayız.

Kimseden zorla bir para talebinde bulunmuyor ve kimsede bu bulunamaz biliyoruz. Yani herşey para diyen arkadaşlarımıza cevaben gelmiştir bu yazım.

Yazıklarımı okuduğunuz için sizlere teşekkür eder ve vaktinizi aldığım için özürlerimi bir borç bilirim.

Teşekkürler
Saygılarımla.
İsmail KAYAKÖKÜ
AKDNZ EnoxHost

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

EnoxHost EnoxHost Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Web Developper
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 302
  • Beğeniler 83 / 93
  • Ticaret 15, (%93)
Merhaba,

Bazı konularda haklısınız. Size katılıyorum. Ama bazı konular da katılmıyorum .
Katılmamamın nedeni şu, Örneğin adam wordpress te bir hata alıyor. Bu hatanın kaynağını ve nasıl çözebileceği hakkında yardım istiyor. Gelen cevapların %98 i şu, Wordpress optimizasyon ve ayarlarınız ıücretli olarak yapabilirim.

Arkadaş burada o adama sunu soyle yap çözersin kardeşim demek yerine herkese para gözü ile bakan adamlar var.

Daha dün Adwords de İframe reklam çıkamıyorum. Bu konuda daha önce reklam çıkmış arkadaşlar önerileriniz nedir diye soru sordum.

Gelen cevap size adwords danışmanlık hızmetı verebılırım. Ben konuda reklam cıkıcam ama nasıl oldugunu bılmıyorum reklamcı arıyorum mu yazdım da bana danışmanlık teklif ediyor ? Önerin varsa yaz Yoksa Yazma .

O yüzden Burası amacının dışına çıkalı çok olmuş.

Saygılarımızla.
Myiso BerkayYerbasan

kişi bu mesajı beğendi.

EThumb EThumb www.emretas.org Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Facebook
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 3 / 45
  • Ticaret 12, (%100)

EnoxHost adlı üyeden alıntı

Merhaba,

Bazı konularda haklısınız. Size katılıyorum. Ama bazı konular da katılmıyorum .
Katılmamamın nedeni şu, Örneğin adam wordpress te bir hata alıyor. Bu hatanın kaynağını ve nasıl çözebileceği hakkında yardım istiyor. Gelen cevapların %98 i şu, Wordpress optimizasyon ve ayarlarınız ıücretli olarak yapabilirim.

Arkadaş burada o adama sunu soyle yap çözersin kardeşim demek yerine herkese para gözü ile bakan adamlar var.

Daha dün Adwords de İframe reklam çıkamıyorum. Bu konuda daha önce reklam çıkmış arkadaşlar önerileriniz nedir diye soru sordum.

Gelen cevap size adwords danışmanlık hızmetı verebılırım. Ben konuda reklam cıkıcam ama nasıl oldugunu bılmıyorum reklamcı arıyorum mu yazdım da bana danışmanlık teklif ediyor ? Önerin varsa yaz Yoksa Yazma .

O yüzden Burası amacının dışına çıkalı çok olmuş.

Saygılarımızla.

Katılmama konusuna verdiğiniz örnek;
O kişiler yardım nedir bilmez.Zaten böyle konularda para isteyenleri arşivime alıyorum ve çok çok zor durumda olsam bile iş yapmıyorum.

Wmaraci üyelerinin kötü bir yanı defalarca açılmış bir konuyu açmak.(araştırmadan)

Bazende öyle saçma konular açılıyor ki insanın forumdan çıkmasını sağlıyor.
Myiso EnoxHost

kişi bu mesajı beğendi.

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

EThumb adlı üyeden alıntı

Katılmama konusuna verdiğiniz örnek;
O kişiler yardım nedir bilmez.Zaten böyle konularda para isteyenleri arşivime alıyorum ve çok çok zor durumda olsam bile iş yapmıyorum.

Wmaraci üyelerinin kötü bir yanı defalarca açılmış bir konuyu açmak.(araştırmadan)

Bazende öyle saçma konular açılıyor ki insanın forumdan çıkmasını sağlıyor.

Bunun için basit ama etkili bir sistem geliştirilebilir. Şöyle ki; vbulletin sistemine yazılacak ilave bir modül yada bot artık adına ne denilirse. Açılacak konu başlığını bir filtreye alıp benzeri konular varsa benzeri 10 konu mevcut konu açmadan önce bunlara göz atın şeklinde konu linklerini sıralayabilir.
ebagcuvan cihaneken

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Forumların asıl amacı yardımlaşma ve bire bir insanlar ile bilgi paylaşımıdır. Ticaret yapılmaz diye bir kural yok tabi ki fakat ticaret yapacak arkadaşlar buna bende dahil E-ticaret bölümünün dışına taşmamalıdır. Taşıyorsa şayet orada bir düzensizlik var demektir.

Kimse kimsenin ticaretine laf edemez fakat bir bir forum sitesinde size ayrılan bölümün dışına taşıyorsanız spam yapıyorsunuz demektir.
KATLAV

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al