Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Merhaba Wmaraci Ailesi;
Son zamanlarda şunlara dikkat etmekteyim ki anlam veremediğim konular açılıyor ve bu konularda anlamsız yazılar yazılıyor.
Wmaraci.com'u kullanan arkadaşlar genellikle yardım istiyor fakat burada ben ve benim gibi kişilerde ücret karşılığında iş yapmaktayız. Gelirini internet üzerinden kazanan evine, çocuklarına bakan bu işler karşılığında ev kirası, dükkan kirası, internet faturası, telefon faturası, vs. gibi ödemelerini yapan kişiler bulunmakta. Konu açarken sürekli olarak birşey yaptırılacak fakat bunların hepsi ücretsiz bir iş olarak yapılmasını isteniliyor.
Ciddi anlamda bu işleri yapıyoruz konuları açıyorsunuz altlarına cevap olarak bu işleri yapıyoruz diyoruz fakat para kazanmak isteyen kişiler için konuşuyorum ki konuyu açıyorsunuz açtığınız konuların geneli de ticaret faktöründe olan konular olduğu için cevap yazılmaktadır. Sonuç olarak bizleri paragöz belliyorsunuz. Kusura bakmayın ama bizler paragöz değiliz sadece emek sarfediyoruz ve bu emeğimizin karşılığını istiyoruz.
Burada dilenmiyoruz, kimsenin parasının üzerine de yatmıyoruz, işimizi bitirip teslim ediyor ve bunun karşılığında bir emek verdiğimiz için para talebinde bulunmaktayız.
Kimseden zorla bir para talebinde bulunmuyor ve kimsede bu bulunamaz biliyoruz. Yani herşey para diyen arkadaşlarımıza cevaben gelmiştir bu yazım.
Yazıklarımı okuduğunuz için sizlere teşekkür eder ve vaktinizi aldığım için özürlerimi bir borç bilirim.
Teşekkürler
Saygılarımla.
İsmail KAYAKÖKÜ
2 kişi bu mesajı beğendi.
EnoxHost
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Developper
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Merhaba,
Bazı konularda haklısınız. Size katılıyorum. Ama bazı konular da katılmıyorum .
Katılmamamın nedeni şu, Örneğin adam wordpress te bir hata alıyor. Bu hatanın kaynağını ve nasıl çözebileceği hakkında yardım istiyor. Gelen cevapların %98 i şu, Wordpress optimizasyon ve ayarlarınız ıücretli olarak yapabilirim.
Arkadaş burada o adama sunu soyle yap çözersin kardeşim demek yerine herkese para gözü ile bakan adamlar var.
Daha dün Adwords de İframe reklam çıkamıyorum. Bu konuda daha önce reklam çıkmış arkadaşlar önerileriniz nedir diye soru sordum.
Gelen cevap size adwords danışmanlık hızmetı verebılırım. Ben konuda reklam cıkıcam ama nasıl oldugunu bılmıyorum reklamcı arıyorum mu yazdım da bana danışmanlık teklif ediyor ? Önerin varsa yaz Yoksa Yazma .
O yüzden Burası amacının dışına çıkalı çok olmuş.
Saygılarımızla.
2 kişi bu mesajı beğendi.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Forumların asıl amacı yardımlaşma ve bire bir insanlar ile bilgi paylaşımıdır. Ticaret yapılmaz diye bir kural yok tabi ki fakat ticaret yapacak arkadaşlar buna bende dahil E-ticaret bölümünün dışına taşmamalıdır. Taşıyorsa şayet orada bir düzensizlik var demektir.
Kimse kimsenin ticaretine laf edemez fakat bir bir forum sitesinde size ayrılan bölümün dışına taşıyorsanız spam yapıyorsunuz demektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.