Merhaba Wmaraci Ailesi;

Son zamanlarda şunlara dikkat etmekteyim ki anlam veremediğim konular açılıyor ve bu konularda anlamsız yazılar yazılıyor.

Wmaraci.com'u kullanan arkadaşlar genellikle yardım istiyor fakat burada ben ve benim gibi kişilerde ücret karşılığında iş yapmaktayız. Gelirini internet üzerinden kazanan evine, çocuklarına bakan bu işler karşılığında ev kirası, dükkan kirası, internet faturası, telefon faturası, vs. gibi ödemelerini yapan kişiler bulunmakta. Konu açarken sürekli olarak birşey yaptırılacak fakat bunların hepsi ücretsiz bir iş olarak yapılmasını isteniliyor.

Ciddi anlamda bu işleri yapıyoruz konuları açıyorsunuz altlarına cevap olarak bu işleri yapıyoruz diyoruz fakat para kazanmak isteyen kişiler için konuşuyorum ki konuyu açıyorsunuz açtığınız konuların geneli de ticaret faktöründe olan konular olduğu için cevap yazılmaktadır. Sonuç olarak bizleri paragöz belliyorsunuz. Kusura bakmayın ama bizler paragöz değiliz sadece emek sarfediyoruz ve bu emeğimizin karşılığını istiyoruz.

Burada dilenmiyoruz, kimsenin parasının üzerine de yatmıyoruz, işimizi bitirip teslim ediyor ve bunun karşılığında bir emek verdiğimiz için para talebinde bulunmaktayız.

Kimseden zorla bir para talebinde bulunmuyor ve kimsede bu bulunamaz biliyoruz. Yani herşey para diyen arkadaşlarımıza cevaben gelmiştir bu yazım.

Yazıklarımı okuduğunuz için sizlere teşekkür eder ve vaktinizi aldığım için özürlerimi bir borç bilirim.

Teşekkürler
Saygılarımla.
İsmail KAYAKÖKÜ