-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı konu defalarca açılıyor. Çünkü kimse arama yapmıyor.
Adsense yerleşimi nasıl olmalı diye en az 50 başlık vardır mesela.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Belli bir seviyeye ulaşmış forumlarda dönem dönem değişimler olabilir. Burası hem bilgi hemde ticaret platformu. Okullar aktifken ticaret konuları daha sık görünür çünkü öğrenci kısmı azalmıştır fakat okullar tatilken bilgi, soru ve sorunların çözümleri hakkında konular daha aktif görülür. Bunun nedeni ise ağırlıklı olarak 20 yaş altı, sektöre yeni giren öğrenmeye müsait ve istekli insan sayısının artışıdır.
Örnek vereyim size; her sene Haziran ayında burada en az 20-30 tane yeni webmaster forumu tanıtımı yapılır, %95'i Eylül'ü görmez, %5'i çöp foruma dönüşür. Çünkü deneyimsiz, tecrübe sahibi olmayan ama hevesli ve heyecanlı insan topluluğu en çok Haziran ayında yani okulların bitiş düdüğü ile başlar.
İşin özetiyse şu anda en çok bilgiye ve öğrenime ihtiyaç duyan insanların sayısı ticaret yapan insan sayısından fazla olduğu için bu tablo ortaya çıkıyor. Eylül 15'den sonra durum sizin bahsettiğiniz şekilde dengelenecektir.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ahmet adlı üyeden alıntı
Belli bir seviyeye ulaşmış forumlarda dönem dönem değişimler olabilir. Burası hem bilgi hemde ticaret platformu. Okullar aktifken ticaret konuları daha sık görünür çünkü öğrenci kısmı azalmıştır fakat okullar tatilken bilgi, soru ve sorunların çözümleri hakkında konular daha aktif görülür. Bunun nedeni ise ağırlıklı olarak 20 yaş altı, sektöre yeni giren öğrenmeye müsait ve istekli insan sayısının artışıdır.
Örnek vereyim size; her sene Haziran ayında burada en az 20-30 tane yeni webmaster forumu tanıtımı yapılır, %95'i Eylül'ü görmez, %5'i çöp foruma dönüşür. Çünkü deneyimsiz, tecrübe sahibi olmayan ama hevesli ve heyecanlı insan topluluğu en çok Haziran ayında yani okulların bitiş düdüğü ile başlar.
İşin özetiyse şu anda en çok bilgiye ve öğrenime ihtiyaç duyan insanların sayısı ticaret yapan insan sayısından fazla olduğu için bu tablo ortaya çıkıyor. Eylül 15'den sonra durum sizin bahsettiğiniz şekilde dengelenecektir.
Zaten önüne gelen forum açıyor sıkıntı bundan kaynaklı.Ben bu forum işini 15 senedir yapıyorum eskiden olsa bu forum işi değerliydi.Şimdi 15 yaş seviyesine indi
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Sebebi yaz olması başka sebebi yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fatih Solhan adlı üyeden alıntı
Başlık açmayı, teşekkür etmeyi bilmeyen insanlar olduğu sürece gayet normal bir durum.
Moderasyonun biraz işine ciddi bakıp başlık açma konusunda bazı kurallar koyması ve caydırıcı cezalar vermesi gerekiyor.
2 konudan biri "yapamadım" , "acil yardım" , "Allah rızası için bakın" .
Hal böyle olunca aynı soru 100 kere soruluyor, forum çöpe dönüşüyor.
Soru soruluyor fakat ne bir site adresi, ne bir satır kod hiçbirşey yok. Sadece bir iki kelime şunu şöyle yapamıyorum, şu görünmüyor.
Birisi site adresiniz nedir diyecekte cevap gelecekte uzuyorda uzuyor. Hal böyle olunca açıkçası insanın cevaplayasıda gelmiyor.
Hocam söylediklerinize aynen katılıyorum. İnsanlar kendini yazıyla ifade etmekte güçlük çekiyorlar. Yaşadığı sorunu forumda aratsa belkide sorununun çözüldüğünü görecek :rolleyes:
Arat - Yazılımın Kaderi
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cakirweb.aratgame