-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Herkesin fikri ve düşüncesine saygı duyuyorum. Bana sadece fors edinmek amacıyla böyle bir düşüncenin olabileceği hissiyatındayım. Çünkü somut olarak Türkiye'deki kullanıcılara ne katabilir ki? Yanlış düşünüyor olabilirim, ama herkesin düşüncesine saygı duyuyorum elbette.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
TBB BİLİŞİM HUKUKU DANIŞMANI
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Hala çözemediğimiz onlarca hatayı türkiyede kaynak olmadığı için yurtdışı forumlardan türkçeye çevirerek bulmaya çalışanlar bizler değilmiyiz bana göre zerre eksisi yok burada ofis diyin adına ama temsilcilik kurulmasının bize zararı varmı Wordpress Ceo'su Matt Mullenweg ile görüşüp ayağına kadar gitcem türkiyede herşey bana ait tüm prosedürü ben hallederim diyeceğim tek şartım genel müdürlüğü bana vereceksin diyeyimde o kabul etmesin gençler eğitim alsınlarda hep birlikte büyük bir projenin mimarları olayımda ben size çaycılık yapmaya bile razıyım
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
TBB BİLİŞİM HUKUKU DANIŞMANI
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Wordpress Türkiye geliştiricilerine verdiğim desteği de sevgili bilisimhukuku na veririm. Ben de bir Wordpress geliştiricisiyim. Ülkemin bu tarz bir girişimde öne çıkması için yıllardır elimden geldiği kadar Wordpress eklentilerine temalarına çekirdeğine verdiğim desteği herkes için de veririm.
Değerli yorumları için wpömerfaruk taha abime desteği için ve tüm yorum yapan destekleyen arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Wordpress.com 'a bağlı olarak ücretli site satışı yapacaksınız desek, bunun için Türkiye genel müdürlüğüne gerek yok. Zaten hali hazırda sistemleri var ve Türkçe.
Eklenti ve temaları çevireceksiniz desek bunun için de genel müdürlük gibi bir yatırıma yine ihtiyaç yok. Gönüllüler bu işi yapıyor. Zaten eklenti ve tema çevirdiğinizde, bunun Wordpress'e hiçbir maddi katkısı olmayacak ki vakıf yatırım yapma gereği hissetsin.
Kısacası Wordpress'in zaten hali hazırda işleyen mükemmel bir sistemi var. Öyle bir şey bulmalısınız ki Wordpress bu işten karlı çıkacağı için sizi dinleyip ofis, genel müdürlük açsın.