-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Offf. Sert oldu :)
Ben bilmediğim bir konuda söz ettim, Beyaz'ın yaptığı temanın aynısı dedim.
Sen de Beyaz'ın haberinin olduğunu söyledin.
Sonrasında ki yazdığım sadece senin yaptığın gibi tema yapımcısını savunmaktı o kadar.
Konuyu değiştirmedim, suçlamadım.
Suçlasaydım farklı tonlarda yazardım merak etme :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
mavice.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
problem değil..
ben genelde gezdiğim,denk geldiğim sitelerde tanıdığım,bildiğim birisinin teması kullanılıyorsa bakıyorum. Ters bir durum varsa bildiriyorum tema sahibine.
Yeri geldi isousluer'e, yeri geldi Erhan'a yeri geldi anarschi'ye mesaj atmışımdır bununla ilgili..
Emek verilmiş, ekmek yiyor insanlar bundan.. neden böyle yapılsın ki.
mavice.net
GeNCo
Freelancer...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Oysa ki webmaster emeğe saygı duyması gereken kişidir.
0live
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web Master
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@Emre
Ben de sahibine soruyorum zaten bunu cevaplamak sana düşmez.Gelelim isbat konusuna;
sen tanık çıkaracaksın ee adamın eli armut mu topluyor ? O da bulacak bir yordamını çıkacak karşına.T.C'de adam öldüren dışarda geziyor site kopyalayan mı ceza alacak güldürmeyin hiçbir şey yapamazsınız adam bal gibi alır kullanır bir güzel karşına geçer güler ayık olun biraz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
Serbest Meslek
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bana sorarsan tema html'den aktarma felan değildir.Tema sunucundan çalınmış ve geçmiş olsun.
Şikayette bulunursan iyi olur ama avukatlar bilişim suçlarından bihaber.Kitapta ne yazıyorsa ona göre hareket ederler ve tema çalma klonlama suç unsuruna girmiyor diye biliyorum.Sonuçta çalınan ya da klonlanan site ile herhangibi bir parasal olay işlenmiyor.
Emreee
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
92 doğumlu bebek daha abisi. Ne yapsın :) Ne yaptığını bilmiyor ki. Boşverin muhatap bile olunmaz. Sözden anlayan biri olsa zaten Ahmet'in yazdığı yorumdan anlardı :) 92 doğumlu daha boşverin :) Gerisini Ahmet halleder zaten. Bunlar anca sanal klavyesi geniş (küfür, artistlik, kabadayılı v.s) saygı ile anılacak kişiler :)
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Durum hakkında sadece şunu söyleyeyim;
Bu tür işleri yapan kişileri tespit ettiğiniz ve üye bilgilerini bize bildirdiğiniz durumda önce uyarılacak devamında ise Wmaracı'ndan süresiz uzaklaştırılacak. Bu sadece aorhan yada başka birisi için değil herkes için geçerli. Aynı şekilde diğer webmaster forumlarının da bu hassasiyeti göstereceğini düşünüyorum..
Bu şekilde "tema hırsızı" kişiler için bir nevi toplumdan dışlamak diyebileceğimiz böyle bir uygulama sonucunda sanırım bu tür hırsızlıklar azalacaktır..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Deneyim demeyin, deneyin!