Aynen senin yaptığını yaptım.
Tema yapımcısını savundum ;)
Tema yapımcısını savundum ;)
Beni suçlayacak yer arıyorsanız Yunus Emre Ceylan ile facebook üzerinden görüşebilir temayı nasıl kullandığımı bire bir sorabilirsiniz. Sorun olmadığını kullanabileceğimi izah etti zaten.
Ayrıca kullandığım tema @anarschi Beyazıt KÖLEMEN tarafından satın alınmıştır. Belge döküman istersen kendisine banka üzerinden gönderdiğim Gene gri teması ücreti olarak Screen olarak gönderebilirim :) Yada bir ihtimal daha var Beyaz kişiye özel mesaj yada profil mesajı bırakarak soruda sorabilirsin.
Başka anlatmamı istediğiniz birşey varmı? Durup dururken konu saptırmanın anlamını öğrenebilir miyim? Yada beni suçlar gibi konuşmanı? :)
Ayırca @Ahmet Orhan temasını bundan önce bir başlıkta da izah etmiştim. DLEtürk sitesinde bire bir alınan kodlar wordpress 'den DLE sistemine uyarlanmış dedim. Sanırım başlık kitlendi, yada bulamadım. DleTÜRK sitesinde (izin alındı yada alınmadı bilgim yok) bu konuda temayı bire bir yayına vermişler. Kendisine özel mesaj gönderdim fakat hala geri dönüş yapılmadı. Bilginiz olsun istedim Ahmet bey.