-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Askeri Personel (TSK)
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar yurtdışı görevde olmam sebebiyle ziraat internet bankacılığımı kullanamıyorum. Buraya gelirken sadece turkcell çektiğini söylediler bende hattımı turkcell'e taşıdım. Bu yüzden internet bankacılığımda sim kart blokesi olduğu için giremiyorum.
Arıyorum müşteri hizmetlerini, konuşmak için telefona doğrulama SMS' i yolluyor. Fakat bloke mesajı geldiğinden koduda yollamiyor. (Bu yüzden müşteri hizmetlerine erisemiyorum)
Ziraat kartımı kullanmadığım için kayboldu
Elimde sadece kimliğim var. Ziraatde tanıdığı olan, sorunumu çözecek birisi varsa, çözen arkadaşa temizinden 100 lira göndereceğim.
Ziraatde tanıdığı olup kimlik ve dilekçe ile çözecek olan varsa pm'den ulaşabilir
Not : yurtdışında görevliyim (askeri personelim)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Verimlilik Analiz
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam ziraat bankası mobil uygulamada artık sim kart blokesini kendiniz kaldırabiliyorsunuz. Mobil uygulama ana ekranında tüm işlemlere tıkladığınızda kimlik bilgileriniz ile kalkıyor.
Kınında ki Keskin Kılıç!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal medya
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kartım çalındı menüsünden yeni kart talebinde bulunun aileniz teslim alsın kartı daha sonra kart bilgilerini isteyin ailenizden. sıfır kart olmadığı için ailenize teslim edilebiliyor kart