j700
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Otel
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
zorrin os linux kullanan varmı ben ubnuntu,pisi,padus ve mint denemedim hiç birisini beğenmedim en son birde zorin deneyim dedim çok beğendim
windowsdan linuxe yeni geçeceklere tavsiye ederim size windowsu aratmayacak bi sistemi var
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
en iyi ubuntu aslında en gelişmişi hertürlü şeyi yapabileceğin destek ve güncelleme açısından windows uygulamalarının belirli miktarıda çalışıyor eklenti ile birde çoğu yazılımın direk yüklemeside mevcut
youtube bayi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Computer Engineering student
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Zorin kullanıyorum an itibari ile ama pek sevdiğim söylenemez , işlemci I7 4710 , 16ram sistemde kullanıyorum + ssd takılı , arasıra hata verip tamamen donuyor (çok nadir ) , üzerine gelen uygulamalar resmen kanser kendiniz iyilerini yüklemelisiniz ssh bağlantı uygulaması iğrenç , ağ üzerinden video oynatmak isterseniz ileri sarma yapamıyorsunuz (modeme hdd bağlayarak yapılanı kastediyorum (sanırım samba idi adı) ) , rar uygulaması çalışmıyor :( , güncelleme yöneticisi 30mbit hız varken 10mbit civarında geziyor ve donuyor ara sıra. Çevirilerde eksikler var İngilizceniz iyiyse yardımcı olabilirsiniz. Arch çok methediliyor önümüzdeki günlerde kuracağım bakalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
EEM Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Linux dağıtımları, farklı bilgisayarlarda farklı tepkiler verebiliyor. Örneğin benim bilgisayarımda Linux Mint ve Ubuntu kullandım ama üç gün geçmeden çöküyor ve yavaşlılık gösterdiler. Debian ya da Pardus kullandığımda aylarca rahat kullanabildim. Şuan Debian 9 KDE Plasma kullanıyorum ve çok rahatım.
http://onurkinay.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
@Back-End Developer.
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
elementary.io önere bilirim ona benzer daha sade ama uygulama olarak cok eksiği var hatta en kötürüsü diye bilirim. Ubuntu öneririm.