-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi akşamlar arkadaşlar. Aramızda yıllardır mac os x işletim sistemi kullananlar vardır. Sizlerden ufak bir rica da bulunacaktım. Ben mac'e 1 yıldır aynı sistem kurulu ve iyice hantallaştı. Taracıyı geçmişinde de bir sürü site var ve hepsini almak istiyorum. Windows ta Sık Kullanılanlar kısmından temin edilebiliyor, Mac OS X de nereden temin edebilirim? Birde mac için Yedekleme programı önerebilir misin. (Acronis True İmage gibi.)
Şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Tarayıcı demişsiniz ancak hangi tarayıcı olduğunu yazmamışsınız. Bu çıktı işlemi işletim sistemine has bir özellik olmadığı için tarayıcınızın ayarlar bölümünde ilgili menüye ulaşabilirsiniz.
Mac Firefox için örnek yol;
History > Export(veya Backup)
Safari için;
File > Export
Chrome için hesap oluşturup verilerinizi aktarabilirsiniz.
Mac için en iyi yedekleme programı Time Machine'dir(13 yıllık bir Mac kullanıcısı tecrübesine göre). Bunun ötesine program kullanmam/önermem.
Kolay gelsin.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim delphix,
Chrome, firefox ve Safari bu 3 taryıcıyı da kullanıyorum. Çoğunluk Chrome tabiki de daha hızlı ve alışında daha hızlı hareket edebiliyorum. En kısa zamanda bir harici disk aarlayıp başlayayım yedeklemeye.. Tekrar teşekkür ederim yorumunuz için.