Bimedya
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Reklam projeleri
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
40, (%95)
Arkadaşlar sistem üzerine win 7 ve Macbook kurulu, özel mağzadan aldım. Bunun değişeceğini söylediler, nasıl yapılacagını acıklamadılar. Win 7'yi kapatıp Mac'ın kendi işletim sistemine nasıl geçebilirim yardım bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Tam hatırlamıyorum ama bilgisayar açılırken sanıyorumki alt tuşunu basılı tutunca işletim sistemi seçme yeri geliyordu.
Soner3d
Renkler her dili konuşur.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Freelance Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Atakan adlı üyeden alıntı
Tam hatırlamıyorum ama bilgisayar açılırken sanıyorumki alt tuşunu basılı tutunca işletim sistemi seçme yeri geliyordu.
arkadasın dediği gibi baslangıc sesini duydugunda alt tusuna basılı tutacaksın...
Ayrıca baslangıç diskini değiştirip her zaman macos da açılmasını sağlayabilirsin.
Bunu da System Preferences daki starup disk bölümünden MacOs X'i seçip restarta basarak yapabilirsin.
Tasarım işleriniz ile ilgili özel mesajla iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım/Yazılım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocm bi tae bootloader yükle mac olarak aç makineyi bilgisayar açılırken sürekli f8 e bas sonrasında mac işletim sitemini seçerek bilgisayarını aç chamelon veya herhangi bir botloader kurabilirsin onu diskinde bölmleme yaparak partitiona kur sonrasında bilgisayarını yeniden başlat zaten her açılışta sana menu gelecektir hangi işletim sitemini kullanrak açmak istiyorsun diye.Kolay gelsin Bu arada kaynak arayacak olursan ox86 yada insanelymac gibi sitelere bakabilirsin .