lostyazilim
tr.link

%100 HİT Getirecek Bilişim Makaleleri

36 Mesajlar 7.092 Okunma
lstbozum
tr.link

Yusufsayar42 Yusufsayar42 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 5 / 2
  • Ticaret 5, (%80)
PM Gönderilmiştir.

wmaraci
reklam

altantrz altantrz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek ayakkabı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
hocam skype gönderirmisiniz

• Üyelik 06.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 5 / 2
  • Ticaret 5, (%80)

altantrz adlı üyeden alıntı

hocam skype gönderirmisiniz

Skype Gönderilmiştir hocam.

mts mts WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Uykucu
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 473
  • Beğeniler 54 / 125
  • Ticaret 22, (%100)
Toplu makale alınmıştır, arkadaşın ilgisine ve güvenine teşekkür ederim. Fakat makale kaliteleri tartışılır. Bazı makalelerde eş anlamlı kelime kullanmak adına devrik cümleler oluşmuş.

wmaraci
wmaraci

Okeskin Okeskin SUPREMACY Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)
Alışveriş yapacak arkadaşların dikkatine.

Arkadaşla 21 Şubat'ta anlaşma yapıp Kişisel Bakım kategorisindeki tüm yazılar (16.262 kelime) için 162 TL gibi bir rakamı, kendisinin 50 TL indirimiyle 110 TL'ye düşmüş ve düz hesap 100 TL olarak anlaşmıştık. Gönderdiği makaleler hem anlaştığımızın çok altında (10.976 kelime) olarak gönderdi ve yazının bir tanesi farklı bir sitede yayınlanmıştı. Kendisinden geri ödeme talep ettim fakat halen ödemeyi gerçekleştirmemiştir... Ödemeyi yapmadığı gibi mesajlara dönüş yapmıyor. Kendisi hakkında şikayet konusu açılıp, suç duyurusunda bulunulacaktır.

iyi.

• Üyelik 06.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 5 / 2
  • Ticaret 5, (%80)

Okeskin adlı üyeden alıntı

Alışveriş yapacak arkadaşların dikkatine.

Arkadaşla 21 Şubat'ta anlaşma yapıp Kişisel Bakım kategorisindeki tüm yazılar (16.262 kelime) için 162 TL gibi bir rakamı, kendisinin 50 TL indirimiyle 110 TL'ye düşmüş ve düz hesap 100 TL olarak anlaşmıştık. Gönderdiği makaleler hem anlaştığımızın çok altında (10.976 kelime) olarak gönderdi ve yazının bir tanesi farklı bir sitede yayınlanmıştı. Kendisinden geri ödeme talep ettim fakat halen ödemeyi gerçekleştirmemiştir... Ödemeyi yapmadığı gibi mesajlara dönüş yapmıyor. Kendisi hakkında şikayet konusu açılıp, suç duyurusunda bulunulacaktır.

Bütün mesajlarınıza dönüş yaptım. Durumu da belirttim. Bu güne kadar yüzlerce kez makale satışı yaptım ve böyle bir sorun yaşamadım size kadar. Makaleleri alırken incelemeden alıyorsunuz sonra bizi sıkıştırıyorsunuz. Bizde insanız hata yapabiliriz. Ödemenizi yapacağımı da size belirttim zaten.

• Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)
Elyesa benim arkadaşım. Size 100 TL göndermem bu ayı geçmicek merak etmeyin. Konumda gördüğünüz her makalae bana ait değil kişisel bakımlar bana aitti.

yazdığında 24 mart'tı. Senin 39 gündür beni bekletmen normal ama benim sana güvenip ödemeyi önce geçmem ve 24 saat bile olmadan iade istemem bir sorun öyle mi? Birde sıkıştırıyorsunuz diyorsun.

iyi.

• Üyelik 06.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 5 / 2
  • Ticaret 5, (%80)

Okeskin adlı üyeden alıntı

yazdığında 24 mart'tı. Senin 39 gündür beni bekletmen normal ama benim sana güvenip ödemeyi önce geçmem ve 24 saat bile olmadan iade istemem bir sorun öyle mi? Birde sıkıştırıyorsunuz diyorsun.

Alıntı yaptığınız mesajımda da kişisel bakımların (size sattıklarımın) bana ait olduğunu belirtmişim zaten. Ödemeyi önce geçtiniz ve size gönderdim evet. 10.976 kelime makaleden 300 kelimesi başka sitede yayınlandı diye geri iade istediniz. Bende size ödemenizi yapacağımı belirttim evet belki 1 ay oldu fakat her seferinde de attığınız mesajlara bazılarına geçte olsa geri dönüş yaptım. Paranızı vermeyecek olsam hiçbir mesaja cevap vermeyip siteye bile girmezdim zaten. Malum insanlar çalıştıkları zaman maaşlarını genellikle ay sonu veya başında alırlar. Bende ayın 2'sinde maaşımı alıyorum yarın ödemenizi geçecektim zaten. Belki elime para geçer diye mart ayını geçmeyeceğini belirtmiştim. Mesajlara cevap vermemek gibi aralara yalan katmadan olayları anlatsaydınız daha iyi olurdu bu arada.

• Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)

Yusufsayar42 adlı üyeden alıntı

Alıntı yaptığınız mesajımda da kişisel bakımların (size sattıklarımın) bana ait olduğunu belirtmişim zaten. Ödemeyi önce geçtiniz ve size gönderdim evet. 10.976 kelime makaleden 300 kelimesi başka sitede yayınlandı diye geri iade istediniz. Bende size ödemenizi yapacağımı belirttim evet belki 1 ay oldu fakat her seferinde de attığınız mesajlara bazılarına geçte olsa geri dönüş yaptım. Paranızı vermeyecek olsam hiçbir mesaja cevap vermeyip siteye bile girmezdim zaten. Malum insanlar çalıştıkları zaman maaşlarını genellikle ay sonu veya başında alırlar. Bende ayın 2'sinde maaşımı alıyorum yarın ödemenizi geçecektim zaten. Belki elime para geçer diye mart ayını geçmeyeceğini belirtmiştim. Mesajlara cevap vermemek gibi aralara yalan katmadan olayları anlatsaydınız daha iyi olurdu bu arada.

29 Şubat'taki mesajıma foruma giriş yaptığın halde dönüş yapmaman ve 2 Mart'ta dönüş yapacak mısın diye sorduktan sonra geç dönüş yapman sanırım yeterlidir. Sorun bir adet yazının farklı sitede yayınlanması değil. Anlaşılan rakamın altında çok komik bir kelime adetinde içerik gönderm. Olayı 300 kelimelik diye gösterip yanlış bilgi aktarmayın. 50 bin kelime nerede 300 kelime nerede. Öyle olsaydı anlayış gösterebilirdim. Üstelik dalga geçer gibi ödediğiniz para 100 kelime 1 TL'den o kadar yapıyor diye cevap verdiniz.

Evet hocam konudaki bazı satılan kişisel bakım makalelerini konudan kaldırmamışım ama bilgisayardan silmişim. Bu yüzden konudakilerin kelimelerini hesaplayınca 15.956 kelime çıkıyor aslında 10.976 kelime makale var. 100 kelimesi 1 TL'den hesaplarsak tam para ödediniz ancak 59 TL indirim yapmıştık

Ayrıca madem maaş bekliyorsunuz sizden geri ödemeyi 24 Şubat'ta talep ettim.
1- Niye Mart ayında ödemeyi geçmedin?
2- 25 Şubat'da 113 TL PayPal bozduruyorsun. Bununla geçebilirdin.

Sanırım kıt kanaat geçiniyorsun.

iyi.

• Üyelik 06.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 5 / 2
  • Ticaret 5, (%80)
"29 Şubat'taki mesajıma foruma giriş yaptığın halde dönüş yapmaman ve 2 Mart'ta dönüş yapacak mısın diye sorduktan sonra geç dönüş yapman sanırım yeterlidir. "

O kadar anlık mesajlaştık ve 1 mesajınıza 3 gün sonra cevap vermemem mi "mesajlara dönüş yapmıyor" oldu?

Temelde kısmen haklı olduğunuz için fazla yazmak istemiyorum paranızı gönderdim. Ancak kin veya nefret oluşturmak için mi yapıyorsunuz anlamıyorum neden yazdığım yazıları kesik kesik buraya koyup farklı anlamlar çıkartıyorsunuz ve mesajlara dönüş yapmıyor gibi yalan katıyorsunuz? Hangi konuda haklıysanız o konuda doğruları söyleyin farklı konulara yalanlar katmayın. Haklıyken haksız duruma düşmemeniz adına.

http://prntscr.com/ana9ru

"ödediğiniz para 100 kelime 1 TL'den o kadar yapıyor " cümlesini kullanarak kendimi haklı çıkartmaya çalışmadım orada? 1 TL'den hesaplarsak tam para ödediniz ancak 59 TL İNDİRİM yapmıştık dedim. devamında da makaleleri gönderdiğimde farketseydiniz paranızı geri öderdim dedim.

Ayrıca sorunun 1 adet yazının yayınlanmış olması olmadığını belirtiyorsunuz ve "Anlaşılan rakamın altında çok komik bir kelime adetinde içerik gönderilmesi" olduğunu söylüyorsunuz o zaman 50 TL iade isteseydiniz madem böyle ufak bir sorundu. Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al