"29 Şubat'taki mesajıma foruma giriş yaptığın halde dönüş yapmaman ve 2 Mart'ta dönüş yapacak mısın diye sorduktan sonra geç dönüş yapman sanırım yeterlidir. "

O kadar anlık mesajlaştık ve 1 mesajınıza 3 gün sonra cevap vermemem mi "mesajlara dönüş yapmıyor" oldu?

Temelde kısmen haklı olduğunuz için fazla yazmak istemiyorum paranızı gönderdim. Ancak kin veya nefret oluşturmak için mi yapıyorsunuz anlamıyorum neden yazdığım yazıları kesik kesik buraya koyup farklı anlamlar çıkartıyorsunuz ve mesajlara dönüş yapmıyor gibi yalan katıyorsunuz? Hangi konuda haklıysanız o konuda doğruları söyleyin farklı konulara yalanlar katmayın. Haklıyken haksız duruma düşmemeniz adına.

http://prntscr.com/ana9ru

"ödediğiniz para 100 kelime 1 TL'den o kadar yapıyor " cümlesini kullanarak kendimi haklı çıkartmaya çalışmadım orada? 1 TL'den hesaplarsak tam para ödediniz ancak 59 TL İNDİRİM yapmıştık dedim. devamında da makaleleri gönderdiğimde farketseydiniz paranızı geri öderdim dedim.

Ayrıca sorunun 1 adet yazının yayınlanmış olması olmadığını belirtiyorsunuz ve "Anlaşılan rakamın altında çok komik bir kelime adetinde içerik gönderilmesi" olduğunu söylüyorsunuz o zaman 50 TL iade isteseydiniz madem böyle ufak bir sorundu. Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok.