Profesyonel Makale Hizmeti www.makalemun.net
AĞUSTOS AYININ SONUNA KADAR VERECEĞİNİZ TÜM SİPARİŞLER İNDİMLİDİR.. 100 KELİME 1.25 LİRADAN FİYATLANDIRMA YAPILACAKTIR..
--------------------------------------------------------------------------------
Çok daha hızlı iletişim kurmak için örnek pm
-Makaleler ne hakkında olacak :
-Toplam kaç adet makale ihtiyacınız var :
-Her makale kaç kelimeden oluşmalı :
-Teslim almanız gereken en geç tarih (acilse) :
-Makaleleri teslim etmem için mail adresiniz :
Teşekkürler..
ŞİMDİYE KADARKİ BAŞKA FORUM REFERANSLARIM
yazdırdım pişman değilim :D ellerine sağlık cok güzel bir çalışma oldu çok ilgili ve disiplinli çalışıyorsun bundan sonra umarım uzun süreli çalışırız hayırlı işler bol kazançlar
5 adet makalemi teslim aldım,kısa sürede kaliteli iş çıkaran bir arkadaş,ilk çalışmamız ama son olmayacak.
Makaleler gününde teslim ve gerçekten çok kaliteli arkadaşlar . denemenizi öneririm
Arkadaşlar mustafa sorumlukluk sahibi ve gercekten makaleleri kaliteli bana haftalık paket makale gönderir denemenizi öneririm
arkadaş gayet güzel makale yazıyor, sürekl çalışıyoruz. Tavsiye ederim.
Verilen makale siparişlerim hızlı ve kaliteli şekilde teslim alındı, teşekkürler eline sağlık.
İlgili ve işini titizlikle yaptı. Siparişleri teslim aldım, bir daha tekrar çalışacağımızı umuyorum.
arkadaşa makale yazdırıldı. Temiz ve güzel bir çalışma olmuş Yakın zamanda daha çok makale yazdırmayı düşünüyorum
Makaleler teslim alındı. Söz verdiği sürede teslim etti. Makale ihtiyacım olduğunda ilk tercihim olacak. Teşekkürler
5 Adet makale teslim alındı. Söylendiği zamandan önce teslimat yapıldığı için teşekkür ederim. Makalelerin kalitesi iyi, tekrar çalışmak dileğiyle..
Kendisi ile toplu makale işi için anlaştım. Kaliteli ve zamanında iş teslim eden bir arkadaş.
Kaliteli makale yazarı, deneme amaçlı makale alındı başarılar dilerim.
ufak bir iş için çalışıldı. Zamanında ve kaliteli teslim için teşekkürler.
Makaleler teslim alındı, çok teşekkür ederim elinize sağlık.
Makaleler teslim alındı, çok teşekkür ederim elinize sağlık.
Tavsiye ederim. Sürekli çalıştığım kişidir.
10 adet makale siparişi verildi.
Ufak bir tanıtım yazısı için çalıştık. Kısa sürede teslimat teşekkürler
4 adet sipariş verildi
arkadaş ile ilk etap da deneme amaçlı bir çalışma başlattık memnun kalırsam düzenli olarak aylık 70-100 arası makale yazdırmak istiyorum
5 adet makale siparişi verildi..
5 adet makale siparişi verildi
Teknik bir konuda 1.000 kelimelik makale siparişi verildi
Sipariş teslim alındı başarılı iş çıkardı arkadaş
Sipariş verildi. Güzel bir çalışma olacağından eminim.
Güzel çalışmalara kaldımiz yerden devam ediyoruz hayırlı işler hocam
Sipariş Teslim Alındı Emeğine sağlık.
Kalemi kadar memnuniyetide çok iyi bir arkadaş. Zamanında teslim için teşekkürler.
Sipariş verildi. Teşekkürler.
Sipariş verdim.
18 makale sipariş verildi.
Makale Hizmeti Alındı Arkadaş İşinde Gayet İyi. Hayırlı Satışlar :)
tavsiye ederim kendisiyle sürekli calısıyoruz ve işinde iyi ve güvenilir bir satıcıdır
32 adet makale siparişi verildi
Makale siparişi verilmiştir. İlgisi için teşekkür ederim.
Sürekli Makale Alıyorum Arkadaş İşinde Çok İyi. Tavsiye ederim :)