Profesyonel Makale Hizmeti www.makalemun.net
AĞUSTOS AYININ SONUNA KADAR VERECEĞİNİZ TÜM SİPARİŞLER İNDİMLİDİR.. 100 KELİME 1.25 LİRADAN FİYATLANDIRMA YAPILACAKTIR..
--------------------------------------------------------------------------------
Çok daha hızlı iletişim kurmak için örnek pm
-Makaleler ne hakkında olacak :
-Toplam kaç adet makale ihtiyacınız var :
-Her makale kaç kelimeden oluşmalı :
-Teslim almanız gereken en geç tarih (acilse) :
-Makaleleri teslim etmem için mail adresiniz :
Teşekkürler..
ŞİMDİYE KADARKİ BAŞKA FORUM REFERANSLARIM
SerhatUmt adlı üyeden alıntı
yazdırdım pişman değilim :D ellerine sağlık cok güzel bir çalışma oldu çok ilgili ve disiplinli çalışıyorsun bundan sonra umarım uzun süreli çalışırız hayırlı işler bol kazançlar
aytekin adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar mustafa sorumlukluk sahibi ve gercekten makaleleri kaliteli bana haftalık paket makale gönderir denemenizi öneririm
Seoliz adlı üyeden alıntı
arkadaşa makale yazdırıldı. Temiz ve güzel bir çalışma olmuş Yakın zamanda daha çok makale yazdırmayı düşünüyorum
yadzha adlı üyeden alıntı
Makaleler teslim alındı. Söz verdiği sürede teslim etti. Makale ihtiyacım olduğunda ilk tercihim olacak. Teşekkürler
ntg12 adlı üyeden alıntı
5 Adet makale teslim alındı. Söylendiği zamandan önce teslimat yapıldığı için teşekkür ederim. Makalelerin kalitesi iyi, tekrar çalışmak dileğiyle..
Seoliz adlı üyeden alıntı
arkadaş ile ilk etap da deneme amaçlı bir çalışma başlattık memnun kalırsam düzenli olarak aylık 70-100 arası makale yazdırmak istiyorum