İÇERİK HAZIRLAMA HİZMETLERİ

SEO, arama motorlarına yönelik olarak yapılan iyileştirme ve optimizasyon çalışmalarıdır. Site içi ve site dışı SEO olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Arama motorlarında yükselmek adına yapılan işlemlerin tamamını kapsamaktadır. Bu tanımı, forumdaki bütün herkes zaten biliyor. İçerik hazırlama hizmetleri, SEO ve firmaların reklamının bir parçası olması yönünden oldukça önemli bir yere sahiptir.

Geçen yıl internet üzerinden yapılan ticaret hacmi global ölçekte, 1 trilyon 500 milyar dolar civarında gerçekleşti. Bu rakam önümüzdeki yıllarda daha da artacak. İnternet kullanıcılarının, şu anda dünya çapında 3 milyar kişiyi aşması bekleniyor. Bu rakamlar gerçekten muazzamdır. Bütün bunları anlatmamın sebebi, önümüzdeki yıllarda bu artışa bağlı olarak reklam giderlerinin artacağı ve reklam sektörünün daha önemli bir hale geleceğini belirtmek içindir.

Bizde içerik hazırlayanlar olarak bu sektörün parçalarından bir tanesiyiz. Bu sektörde kaliteli içerik hazırlayan ve yaptığı işe özen gösterenler, her zaman için kazanacaktır. Ancak kaliteli işin de belli bir fiyatı vardır. Bu fiyat altına yapılan işler, ne kadar aksi söylense bile kendisini zamanla gösterecektir.

Yüzlerce konuda ve milyonlarca kelime yazan birisi olarak, içerik hazırlama işinde daha iyisi olmak için çaba gösteriyorum. Çalışmalarım, hız kesmeden devam ediyor. SEO çalışmalarınızda ve her konuda talep ettiğiniz içerik hazırlama işlerinizde, sizlere yardımcı olmaya devam ediyorum.

İçerik hazırlama hizmetleri olarak belirlediğim fiyat; 100 + kelime 2 TL olarak gerçekleşmektedir. Toplu içerik hazırlama hizmetlerinde ise 100 + kelime 1,5 TL olarak bir fiyat söz konusudur. Fiyatlarım yalnızca bu forum üyelerine özel olarak belirlenmiştir. İlgilenen arkadaşlar bana özelden PM atabilirler.