Kültür-Sanat Konulu Makale Yazılır

'Her konuda makale yazılır' başlığıyla açmak varken bu konuyu; ben 'Kültür-sanat konulu makale yazılır' şeklinde açmayı yeğliyorum. En az 'her konuda' makale yazanların sahip olduğu bilgi kadar benim de birçok konuda bilgim var. Kendimi makale yazabilecek kadar yetkin hissettiğim konu ise kültür-sanat. Diyeceğim: kültür-sanat kategorisinde incelenebilecek yetkin makaleler yazabilirim.

Daha önce yazdım mı?
-Üç dört sene önce birçok kategoride makale yazmıştım, daha sonra bıraktım bu sularda yüzmeyi. Şimdilerde ise, kitaplar üzerine iki blogum var ve twitter'dan da kitap temalı çalışmalar yürütüyorum.

Örnek ya da referans:
-Özel mesaj yoluyla, yazmakta olduğum blogların linkini atabilirim. Veya daha önceleri çeşitli kategorilerde yazdığım makalelerden örnek gönderebilirim.

Ücretlendirme mekanizması:
-Her 100 kelime için 1.25 TL şeklinde çalışıyorum. 10 ve üzeri alımlarınızda 100 kelime fiyatı 1 TL olarak güncellenebilir. Ayrıca şunu belirtmek isterim: 100 kelime yazmam gereken makaleyi, 101. kelimeyi yazmadan bırakmam. Henüz konuyu tam açıklayamamışsam 200 kelimeye kadar yolu var. Yani kesin çizgiler koymamaktan yanayım.

Kültür-Sanat Derken:
Edebiyat başta olmak üzere birçok sanat dalı olabilir bu 'kültür-sanat'. Filmler ve yabancı diziler de olabilir konular. Sizin için kültür-sanat dalında incelenen şeyler nelerse belirtin, onlara göre de 'yazabilirim, yazamam' şeklinde cevaplar iletirim.

Özel mesajdan ulaşın, konuşmak iyidir.