Merhabalar,

Birçok farklı sektörlerde adwords danışmanlık hizmeti veren biriyim.Google Adwords danışmanlık hizmeti almak isteyen kişilerin bana daha kolay ulaşması
için burada konumun olmasını istedim.

✘ Text Reklamları:

Müşterileriniz arama yaptığında sizin sitenize gelmesini sağlayan reklam modelidir. Kalite puanlarını en üst seviyede tutarak minumum parayla daha fazla müşteriye ulaşıyoruz.

✘ Display Reklamları:

Farklı boyutlara sahip resim reklamlardır.

✘ Youtube Reklamları:

Hizmetiniz veya ürününüz için hazırlamış olduğunuz videoları kullanıcılara ulaştarabileceğiniz reklam modelidir.

✘ Google Shopping Reklamları(Ürün Listeleme Reklamları):

Özellikle E-ticaret sitelerinin kesinlikle kullanmasını tavsiye ettiğim reklam modelidir. Google Shopping reklamlarıyla daha fazla tıklama, dönüşüm ve az maliyet ödeyebilirsiniz.

✘ Mobil Uygulama Reklamları:

Mobil uygulamalarınızı adwords sayesinde daha fazla kitleye ulaştırmak istiyorsanız mobil uygulama reklamları tam size göre olacaktır.

✘ Adwords Optimizasyon Hizmeti:

Oluşturmuş olduğunuz reklamlarınızın optimizasyonunun yapılmasını istiyorsanız benimle iletişeme geçmeniz yeterli olacaktır. Kampanyalarınızı sizin için 1 defa optimizasyon yapıyoruz.

Hesabını yönettiğimiz bir müşterinin optimizasyon öncesi ve sonrası aşağıda örnek olarak vermek istedim. Aynı maliyeti 450 tıklama daha fazla aldık.

Daha önce yönetilen hesap;

Bizim optimizasyon ve yönetimi sonrası hesap;

Reklam modellerin ücreti hakkında bilgi almak için bana pm atabilirsiniz.