-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar,
Alan adı 9 günlük ve 4 gündür kurulu olan bir site mevcut elimde. En yakın olarak ne zaman Seo çalışması yaptırabilirim bu alan adına? Tecrübeli arkadaşlar yazar ise memnun olurum, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
kişisel bloğ • tevfik.org
ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ben de bu soruyu sormuştum. Aldığım genel cevap ilk 3 ay seo ve linke bulaşmayın oldu. Siteniz biraz otursun, içerikleri yavaş yavaş girmeye başlayın. Sabit sayfalarınızı oluşturun. Daha sonra yaptırırsınız, şu anda acele etmenize gerek yok.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Ben kendi siteme 3. günden sonra çalışma yaptım. Zararı da olmadı. Aksini iddaa edenlerde denemedikleri bir şeyi benimsemesinler bence :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
ttw adlı üyeden alıntı
Hocam ben de bu soruyu sormuştum. Aldığım genel cevap ilk 3 ay seo ve linke bulaşmayın oldu. Siteniz biraz otursun, içerikleri yavaş yavaş girmeye başlayın. Sabit sayfalarınızı oluşturun. Daha sonra yaptırırsınız, şu anda acele etmenize gerek yok.
Biwebmaster adlı üyeden alıntı
Ben kendi siteme 3. günden sonra çalışma yaptım. Zararı da olmadı. Aksini iddaa edenlerde denemedikleri bir şeyi benimsemesinler bence :)
Vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim fakat kafam karışıyor işte bu tür durumlarda :)
kişisel bloğ • tevfik.org
Rayman
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
seo
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle kaliteli bir web sitesi oluştur.İçeriğini geniş tut ve kategorilerini subdomainlerle destekle.İçeriklerini özgün ve görsellerle destekle.Tabi ne sitesi kuracaksın bilmiyorum ama ( ben teknoloji veya haber sitesi örneğini veriyorum ) Daha sonra site oturdumu yavaş yavaş sosyal medya gücünü kullan.
Daha sonra bir danışman veya (ben) kurumsal refaranslı kişilerden destek alabilirsiniz.Aklına takılan sorular olursa online oldukca destek olurum sana.
Site ilk 6 ay kasılmaz. Öncelikle ben buyum diyeceksin ve alt yapı oluşturduktan sonra girişeceksin.Yoksa hacklink vs gibi illegal olarak PR ve kelime bazlı kısa süreli yükselme yaşarsın.Daha sonra uf olursun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ilk ay kesinlikle bulasma diger aylar ise dozu kacirmadan 1-2 tane link al 5-6 ay sonra cok yuklenmemek sartiyla tamamiyle calismalara baslayabilirsin. Eger yeni bir siteye hemen link alirsan guncellemelerde dibi boylarsin.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Bu arada söylemeyi unuttum 15 ay önce çalışma yaptığım sitem şuan kelimesinde 8. sırada. Sonradan gerilemedi. :) Artık deneme yanılma yöntemi uygulaması gerekiyor kişilerin. Kulaktan dolma bilgiler çok komik oluyor gerçekten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bu iş tamamen sitenizin içerik durumuna bağlı olarak değişir. atıyorum boş bir siteye yaparsanız gerçekten zararı olur. ama içerik bakımından özgün ve gerçekten ziyaretçiye birşey verebilecek içeriğiniz varsa , blog backlink , wiki gibi toplu backlink yöntemlerinden uzak durarak tanıtım yazıları ve paravanlar şeklinde çalışma yapabilirsiniz.