Türkiye doğal güzellikleriyle her yıl milyonlarca turisti ağırlayan bir ülkedir. Doğudan batıya uzanan toprakları içinde, birbirinden güzel manzaraları, tarihi yapıları ve medeniyetlere ait eserleri bulunmaktadır. Bu sebeple dünyadan milyonlarca insan, dört mevsim içinde Türkiye’ye turistik ve iş gezileri dahil olmak üzere gelip gitmektedir.

Türkiye’ye gelen ziyaretçiler içinde bulunan üç turist, 1 ay kadar kaldıkları Türkiye’de, gördükleri tüm güzellikleri kameraya alarak izlemesi keyif veren muhteşem bir video hazırladılar.

Türkiye’ye ziyarete gelen ve ülkenin doğal güzelliklerini kaydetmek isteyen üç turist, hazırladıkları videoyu sosyal paylaşım sitelerinde yayınladılar. Stephen, Clement ve Vincent isimli turistler, 4 hafta boyunca doğudan batıya doğru gezdikleri birçok şehri kameraya aldılar. Turistler, kaydettikleri videoyu internette yayınladıktan sonra, video adeta izlenme rekorları kırdı.

Turistlerin hazırladığı 5 dakikalık video, sosyal paylaşım siteleri, facebook, youtube ve twitter da milyonlarca kullanıcı tarafından beğenildi.


Kaynak: Değerli Bilgi