-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Biliyorum şimdi diyeceksiniz, aklımızda proje olsa sana niye söyleyelim biz yaparız, yada daha önce yapıldı rakip olmak zor, bütçe gerekli o gerekli bu gerekli.
Öncelikle bu tür sorunları geçelim, fikri olup paylaşmak isteyen arkadaş varsa yorum atarsa sevinirim. Bütçe az çok var, yazılım-seo konusunda da gerekirse yardımcı olacak kişilerde var. Hitler sırf yabancı olacak diye bir şart yok, yerlide olabilir ama gerçekten sağlam hit gelmesi gerekli. Proje illegal içerikli olmazsa daha iyi olur ama çok iyi kazandırır diyorsanız illegalde(tabi seviyesi abartılmadığı sürece) olur :D
Kısacası, ileriye dönük (1 yıl kadar sonra falan) bana düzenli ve güzel bir gelir sağlayacak bir kaç proje lazım.
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ilk cümlede cevap yatıyor onu sona yazsan belki olurdu. gelir sağlayacak kadar para kazanma !!! sen diyorsunki sırlarınızı free paylaşın burda bende size ortak olayım.bu konuyu okuyan herkes yapsın pay bölünsün adamın kazancı düşsün. sen olsan sende bu konuya cevap vermezdin :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba şahsen bir kaç fikrim var sektörün en çok kazandıranları üzerine. Fakat yeterli kodlama ve seo bilgim + öğrenci olduğim için sermayemde yok. Eğer güven verebilirseniz paylaşabilirim geniş özetini projenin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilgisayar teknik servis
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bebekler üzerine aç benim yeni projem arasında var ama bi türlü hayata geçiremiyorum trend bebekler :) kısa sürede para kazanırsın ama işte içeriği sabırla girmen lazım.
1 kişi bu mesajı beğendi.