lostyazilim

Proje Önerisi Lazım

8 Mesajlar 882 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
Biliyorum şimdi diyeceksiniz, aklımızda proje olsa sana niye söyleyelim biz yaparız, yada daha önce yapıldı rakip olmak zor, bütçe gerekli o gerekli bu gerekli.

Öncelikle bu tür sorunları geçelim, fikri olup paylaşmak isteyen arkadaş varsa yorum atarsa sevinirim. Bütçe az çok var, yazılım-seo konusunda da gerekirse yardımcı olacak kişilerde var. Hitler sırf yabancı olacak diye bir şart yok, yerlide olabilir ama gerçekten sağlam hit gelmesi gerekli. Proje illegal içerikli olmazsa daha iyi olur ama çok iyi kazandırır diyorsanız illegalde(tabi seviyesi abartılmadığı sürece) olur :D

Kısacası, ileriye dönük (1 yıl kadar sonra falan) bana düzenli ve güzel bir gelir sağlayacak bir kaç proje lazım.

wmaraci
reklam

ceyzer ceyzer WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 46 / 90
  • Ticaret 1, (%100)
ilk cümlede cevap yatıyor onu sona yazsan belki olurdu. gelir sağlayacak kadar para kazanma !!! sen diyorsunki sırlarınızı free paylaşın burda bende size ortak olayım.bu konuyu okuyan herkes yapsın pay bölünsün adamın kazancı düşsün. sen olsan sende bu konuya cevap vermezdin :)
muratkondak

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

ceyzer adlı üyeden alıntı

ilk cümlede cevap yatıyor onu sona yazsan belki olurdu. gelir sağlayacak kadar para kazanma !!! sen diyorsunki sırlarınızı free paylaşın burda bende size ortak olayım.bu konuyu okuyan herkes yapsın pay bölünsün adamın kazancı düşsün. sen olsan sende bu konuya cevap vermezdin :)

Size ortak olayım diye bir şey yok, aklında proje olupta bunu gerçekleştirecek imkanı olmayan bir çok kişi biliyorum zamanında bende bunlardan biriydim. Fikirlerimi yapabilecek kişilerle paylaşıp, onların çok güzel paralar kazanmasına zamanında yardımcı oldum. Herkes senin gibi düşünmüyor maalesef, azda olsa benim gibi kişiler var. Sonuçta bu projeyi yapacak imkanım yoksa kafamda durmasının ne bana ne birilerine bir getirisi olmayacak ama yapabilecek birinin bunu yapması hem bana hemde başkalarına yardımcı olacak.

Birde bu açıdan bak ;)

ceyzer ceyzer WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 46 / 90
  • Ticaret 1, (%100)

Engin07 adlı üyeden alıntı

Size ortak olayım diye bir şey yok, aklında proje olupta bunu gerçekleştirecek imkanı olmayan bir çok kişi biliyorum zamanında bende bunlardan biriydim. Fikirlerimi yapabilecek kişilerle paylaşıp, onların çok güzel paralar kazanmasına zamanında yardımcı oldum. Herkes senin gibi düşünmüyor maalesef, azda olsa benim gibi kişiler var. Sonuçta bu projeyi yapacak imkanım yoksa kafamda durmasının ne bana ne birilerine bir getirisi olmayacak ama yapabilecek birinin bunu yapması hem bana hemde başkalarına yardımcı olacak.

Birde bu açıdan bak ;)

madem öyle diyorsun konuyu up'lıyorum bakalım görelim :D

wmaraci
wmaraci

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba şahsen bir kaç fikrim var sektörün en çok kazandıranları üzerine. Fakat yeterli kodlama ve seo bilgim + öğrenci olduğim için sermayemde yok. Eğer güven verebilirseniz paylaşabilirim geniş özetini projenin.

• Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

elegan adlı üyeden alıntı

Merhaba şahsen bir kaç fikrim var sektörün en çok kazandıranları üzerine. Fakat yeterli kodlama ve seo bilgim + öğrenci olduğim için sermayemde yok. Eğer güven verebilirseniz paylaşabilirim geniş özetini projenin.

Özel mesaj olarak dönüş yapacağım.

bizgentr bizgentr www.biz.gen.tr Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek bilgisayar teknik servis
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 16 / 4
  • Ticaret 5, (%100)
bebekler üzerine aç benim yeni projem arasında var ama bi türlü hayata geçiremiyorum trend bebekler :) kısa sürede para kazanırsın ama işte içeriği sabırla girmen lazım.
Engin07

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

bizgentr adlı üyeden alıntı

bebekler üzerine aç benim yeni projem arasında var ama bi türlü hayata geçiremiyorum trend bebekler :) kısa sürede para kazanırsın ama işte içeriği sabırla girmen lazım.

Olabilir düşüneceğim, teşekkürler :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al