İnternette tutmayacak proje yoktur. Doğru strateji ile her proje tutabilir. Ancak bilmen gereken bazı hususlar var. Video yükleme, işleme ve benzeri özelliklerin rahatlıkla yapılacağı bir sunucu alman lazım. Web alanı ve geniş bant genişliği olması lazım.
Bir diğer husus rakiplerin var mı? var ise onlardan daha iyi neler yapılabilir bunları araştırmalısın. Birde youtube gerçeği var tabi.
Bu projenin artılarını eksilerini geniş bir döküman olarak hazırlayıp çevrene sunabilir ve tepkileri ölçebilirsin.
Unutulmamalıdır ki her proje başında "Ben bu siteye neden girerim" tarzı soruları kendine sormalısın.
Projende başarılar dilerim.
Bir diğer husus rakiplerin var mı? var ise onlardan daha iyi neler yapılabilir bunları araştırmalısın. Birde youtube gerçeği var tabi.
Bu projenin artılarını eksilerini geniş bir döküman olarak hazırlayıp çevrene sunabilir ve tepkileri ölçebilirsin.
Unutulmamalıdır ki her proje başında "Ben bu siteye neden girerim" tarzı soruları kendine sormalısın.
Projende başarılar dilerim.
düşünceleriniz için teşekkür ederim. Fakat sunucu konusuna gelirsek birçok kişi artık Limitsiz Hosting sağlıyor. Fakat dediğiniz gibi + larını ve - lerini dökümana dökmedim.Rakip konusundada youtube var fakat kazanç ücretlerini biraz yukarıya çekersek bize geleceklerni düşünüyorum.
Ek Olarak:
Ek Olarak:
şirketler size reklam verir, tutar bence
Reklamlari onceden hazirlamaniz lazim, yani musteri hazir olmali
fakat şöyle düşünün siz şirket olsanız daha açılmamış bir siteye önceden reklam verirmiydiniz